Mετά τις ευρωεκλογές ανακοινώθηκε η ένταξη της δημοσιογράφου Αναστασίας Γιάμαλη στο δυναμικό του Mega.

«Η Αναστασία Γιάμαλη ανήκει στη νέα γενιά δημοσιογράφων και έχει ξεχωρίσει με την παρουσία της στον απαιτητικό “στίβο” του κοινωνικού και πολιτικού ρεπορτάζ. Άμεση, μαχητική, με άποψη, θέτει υψηλά τον πήχυ στον “αγώνα” της ενημέρωσης, καθώς αναδεικνύει κοινωνικά θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους», έγραφε η σχετική ανακοίνωση. Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε και η επίσημη φωτογράφιση από τον Γιώργο Καπλανίδη και το κανάλι δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία.

Δείτε επίσης: Αναστασία Γιάμαλη: Αποχαιρέτησε συγκινημένη τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της στο Kontra Channel - Ετοιμάζεται για το Mega

Η Νατάσα Γιάμαλη σε πρόσφατες δηλώσεις της στο «Καλύτερα δε γίνεται» αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα και στο καινούργιο ξεκίνημα.

«Έκλεισε ο κύκλος του Kontra με τη μεγαλύτερη δυνατή παρέμβαση που μπορούσε να έχει μια εκπομπή σε ένα περιφερειακό κανάλι και τώρα ήρθε η ώρα να δοκιμαστώ και εγώ και η ομάδα που θα συγκροτήσουμε σε κάτι μεγαλύτερο. Δεν έχει χρειαστεί να θέσω κόκκινες γραμμές. Είναι σαφές το τι κάνω και πώς το κάνω και το πώς αντιλαμβάνομαι τη δημοσιογραφία, με όρους αξιοπρέπειας και υπεράσπισης της κοινωνίας και των πιο ευάλωτων κομματιών της. Δεν θα αλλάξω στο Mega».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega TV (@megatvcom)





*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 18/7/2024