Τον βασικό κορµό του προγράµµατός του για τη νέα σεζόν παρουσίασε χθες το πρωί ο ΑΝΤ1 σε εκδήλωση που πραγµατοποιήθηκε στα νότια προάστια.

Το κανάλι του Αµαρουσίου συνεχίζει να επενδύει στην ενηµέρωση αλλά και στην ψυχαγωγία, στην ενίσχυση της ελληνικής µυθοπλασίας, στα τηλεπαιχνίδια, στις infotainment εκποµπές, ενώ γίνεται και άνοιγµα στις ταξιδιωτικές εκποµπές.

Όσον αφορά την ενηµέρωση, συνεχίζει το «Καληµέρα Ελλάδα» µε τον Γιώργο Παπαδάκη, ενώ ο Νίκος Χατζηνικολάου εκτός από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και το «Ενώπιος ενωπίω» επαναφέρει την εκποµπή «Στον ενικό». Συνεχίζεται επίσης η εκποµπή «Υγεία πάνω απ’ όλα» µε τη Φωτεινή Γεωργίου. Το «Πρωινό» µε τον Γιώργο Λιάγκα επιστρέφει, ενώ συνεχίζεται το «Rouk Zouk» µε τη Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και το «Rouk Zouk Special», το «5X5» µε τον Θάνο Κιούση, οι «Ράδιο αρβύλα» και οι «Boomers» µε τον Αντώνη Κανάκη. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνεχίζει µε τον «Εκατοµµυριούχο» και το «The 2night Show», ενώ έχει ξεκινήσει γυρίσµατα και για τη νέα του ταξιδιωτική εκποµπή «The Road Show».

Δείτε επίσης: Ζυμώσεις στον ΑΝΤ1 - Η ομάδα του Γιώργου Παπαδάκη και η μοναξιά του Θάναση Πάτρα

Η μυθοπλασία του ΑΝΤ1

Στη µυθοπλασία έρχονται τουλάχιστον τέσσερις σειρές µε all star cast. Στο prequel της «Μάγισσας», που µεταφέρει το κοινό στην περίοδο της Βενετοκρατίας στη Μάνη, πρωταγωνιστούν γνωστοί ηθοποιοί, µεταξύ των οποίων η Μαρία Κίτσου, ο Μελέτης Ηλίας και η Γιούλικα Σκαφιδά. Η ελληνική εκδοχή του «Grand Hotel» θα διαδραµατίζεται το 1925 µε αναφορές και στην προσφυγική κρίση της Μικρασιατικής Καταστροφής. Η σειρά θα είναι καθηµερινή µε πλειάδα γνωστών ηθοποιών, µεταξύ των οποίων η ∆άφνη Λαµπρόγιαννη, ο Γεράσιµος Σκιαδαρέσης και ο Τάσος Νούσιας.

Η νέα αστυνοµική σειρά «Παιχνίδια εκδίκησης» είναι η ελληνική εκδοχή του διεθνούς πετυχηµένου «Dr Foster», την υπογράφει ο Γιάννης Σκαραγκάς («Κάνε ότι κοιµάσαι») και πρωταγωνιστούν η Μαριλίτα Λαµπροπούλου και ο Νίκος Κουρής. «VIP - Καλά γεράµατα» τιτλοφορείται η νέα κωµική σειρά του σταθµού που περιγράφει ευτράπελες καταστάσεις σε ένα γηροκοµείο. Μεταξύ των πρωταγωνιστών συµπεριλαµβάνονται ο Τάσος Χαλκιάς, ο ∆ηµήτρης Μαυρόπουλος και η Λυδία Φωτοπούλου.

Το πρόγραµµα του ΑΝΤ1 περιλαµβάνει επίσης και µεγάλες αθλητικές µεταδόσεις όπως οι αγώνες του Europa και του Conference League.

Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 σκοπεύει προσεχώς να εντάξει και οικογενειακό σόου στο πρόγραµµά του.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 18/7/2024