Το MEGA ποντάρει για τη νέα σεζόν σε μία ακόμη πολλά υποσχόμενη δραματική σειρά, που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Οι Αθώοι θα κάνουν πρεμιέρα στους δέκτες μας στις αρχές του 2025 και τα μέχρι στιγμής δεδομένα προμηνύουν πως θα είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του Μεγάλου Καναλιού στην prime time ζώνη.

Οι συντελεστές υπόσχονται να μεταφέρουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην Ελλάδα που περιγράφει στο ομώνυμο μυθιστόρημά του ο Κωνσταντίνος Θεοτόκης.

Με την υπογραφή του Νίκου Κουτελιδάκη και της Ελένης Ζιώγα σε σκηνοθεσία και μεταφορά σεναρίου αντίστοιχα, η σειρά ισορροπεί ανάμεσα στο ψυχογραφικό δράμα, το αστυνομικό θρίλερ και το μεταφυσικό μυστήριο, με πρωταγωνιστές – μεταξύ άλλων – τους Κώστα Νικούλι, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Γιάννη Νιάρρο, Κίμωνα Κουλούρη, Αμαλία Καβάλη, Γιώργο Στάμο, Μαρία Καλλιμάνη, Ελένη Ζιώγα και Λουκία Μιχαλοπούλου.

 

«Οι Αθώοι»: Η υπόθεση της νέας σειράς του MEGA

Η πλοκή εκτυλίσσεται σε ένα φτωχικό αγροτικό χωριό της Βόρειας Κέρκυρας αλλά και στα άγρια τοπία της Ηπείρου. Ο Γιάννος ή Τουρκόγιαννος (Κώστας Νικούλι) είναι ένα νόθο παιδί που προέκυψε από τον βιασμό της Αρβανίτισσας μάνας του (Αμαλία Καβάλη) από έναν Τούρκο ληστή. Μεγαλώνοντας, τόσο εκείνος όσο και ο άσπονδος φίλος του Πέτρος (Γιάννης Νιάρρος) είναι ερωτευμένοι με την παιδική τους φίλη, Μαργαρίτα (Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη).

Ωστόσο, εκείνη καθ’ υπόδειξη των γονιών της (Μαρία Καλλιμάνη, Γιώργος Στάμος), παντρεύεται κάποιον άλλο, τον ήπιο και έντιμο Γιώργη Αράθυμο (Κίμων Κουλούρης). Κατά τη διάρκεια του γάμου της όμως ερωτεύεται τον Πέτρο, ο οποίος παράλληλα διατηρεί ερωτική σχέση με τη φτωχή χήρα του χωριού, Στεφανία (Λουκία Μιχαλοπούλου).

Όταν ο άντρας της Μαργαρίτας βρεθεί δολοφονημένος, ο Γιάννος θα συλληφθεί και θα κατηγορηθεί ως ένοχος. Μία αποκάλυψή του θα ανατρέψει τα πάντα…