Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Με το βλέμμα στραμμένο στο Παρίσι και με μεγάλες προσδοκίες για την κατάκτηση μεταλλίων από τους Έλληνες αθλητές και τις Ελληνίδες αθλήτριες, η ΕΡΤ καλύπτει τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και διαδικτυακά τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, που διεξάγονται από τις 26 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως τις 11 Αυγούστου, επί δεκαεπτά ημέρες που θα συναρπάσουν και θα συγκινήσουν το φίλαθλο κοινό.

Με 900 ώρες απευθείας προγράμματος, η ΕΡΤ, μέσα από τα κανάλια της ΕΡΤ1, ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3, με παράλληλη streaming μετάδοση μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX, καθώς και από τα δύο ψηφιακά κανάλια ERT SPORTS 1 και ERT SPORTS 2, επιχειρεί ένα γιγαντιαίο τηλεοπτικό εγχείρημα, μεταφέροντας όλη την αγωνιστική δράση και το αθλητικό υπερθέαμα στους δέκτες μας.

*Διαβάστε ακόμα: “Είμαστε έτοιμοι”, δηλώνει ο Μακρόν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: Την Παρασκευή η Τελετή Έναρξης, μεταμορφώνεται το Παρίσι


Από τη θεαματική τελετή έναρξης, η οποία μεταδίδεται απευθείας την Παρασκευή 26 Ιουλίου, 20.30, από την ΕΡΤ1, με ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα από την ΕΡΤ3, μέχρι και την τελετή λήξης την Κυριακή 11 Αυγούστου, στις 22.00, η ΕΡΤ θα καλύψει όλες τις μεγάλες αθλητικές αναμετρήσεις της κορυφαίας διοργάνωσης. Στο πρόγραμμά της περιλαμβάνονται ακόμα ειδικές θεματικές εκπομπές, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και αφιερώματα.

Στο ρυθμό των Ολυμπιακών Αγώνων κινείται και το αθλητικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ, που ταξιδεύει στο Παρίσι και στις άλλες πόλεις, μεταδίδοντας καθημερινά όλα όσα συμβαίνουν, με συνεντεύξεις, αποκλειστικά θέματα και όλα τα νέα από τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών και των Ελληνίδων αθλητριών.

Παράλληλα, το αθλητικό site ertsports.gr, με 24ωρη ροή ειδήσεων 7 ημέρες την εβδομάδα, θα παρέχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, ενώ τα social media θα εμπλουτίζουν διαρκώς το περιεχόμενό τους με όλες τις ειδήσεις, αποτυπώνοντας το στίγμα της μεγάλης αθλητικής γιορτής. Συνεχή ενημέρωση, όλο το 24ωρο, θα παρέχουν και το ενημερωτικό κανάλι ΕΡΤ NEWS, καθώς και ο ιστότοπος ertnews.gr