Πολλά θα αλλάξουν τη νέα σεζόν τόσο στην ενηµέρωση όσο και στην ψυχαγωγία. Η Σίσσυ Χρηστίδου παραµένει σταθερή στο Mega-λο πόστο της το Σαββατοκύριακο, αλλά η Φαίη Σκορδά, καθώς είναι καινούργια στο κανάλι, οργανώνεται από τώρα.

Σύµφωνα λοιπόν µε τις πληροφορίες της «Απογευµατινής», είναι πιθανό να ενταχθεί στην οµάδα της, µετά την αποχώρησή του από το «Super Κατερίνα» µε την Κατερίνα Καινούργιου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Μέχρι πρότινος, οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο βετεράνος παρουσιαστής θα αναλάβει ρόλο σχολιαστή στην οµάδα του Κώστα Τσουρού και στην εκποµπή «Ακόµα δεν είδες τίποτα!», που θα προβάλλεται φυσικά επίσης από το Mega.

Σύµφωνα όµως µε νεότερες πληροφορίες, είναι κάτι παραπάνω από σοβαρό το ενδεχόµενο ο Μικρούτσικος εντέλει να ενταχθεί στην οµάδα της Φαίης Σκορδά. Οι συζητήσεις για τη νέα πρωινή εκποµπή του Mega συνεχίζονται. Μέχρι στιγµής, δεδοµένη είναι στο πάνελ η παρουσία του ∆ηµήτρη Ουγγαρέζου, ενώ, αντίθετα, αποµακρύνεται το ενδεχόµενο να ενταχθεί ο Άγγελος Βουράκης στο τιµ.

Ο συγκεκριµένος φαίνεται πως κατευθύνεται προς την εκποµπή της Ναταλίας Γερµανού στον Alpha -τα Σαββατοκύριακα, σταθερά- «Καλύτερα δε γίνεται!». Όσον αφορά δε την αρχισυνταξία του νέου πρωινού του Mega, την αναλαµβάνει η έµπειρη Άννα Ορφανουδάκη. Από την άλλη, ξανά όσον αφορά την ψυχαγωγία στο καθηµερινό, τα δεδοµένα -µε σκοπό φυσικά υψηλότερες πτήσεις στην τηλεθέαση- αλλάζουν και στο «My Style Rocks» του Σκάι. Οικοδέσποινα θα παραµείνει η Κατερίνα Καραβάτου και στην επιτροπή επίσης ο σχεδιαστής µόδας Στέλιος Κουδουνάρης.

Από κει και πέρα, σε προχωρηµένες συζητήσεις µε τους επιτελικούς του σταθµού βρίσκεται ο πρώην κριτής στο «GNTM» και µοντέλο Γιώργος Καράβας.

∆ύο όµως ακόµη πρόσωπα συζητιούνται. Πρόκειται για τον πασίγνωστο φωτογράφο µόδας Κοσµά Κουµιανό αλλά και τη διεθνούς φήµης Ελληνίδα µοντέλο Ροζάνα Γεωργίου, η οποία µάς τράβηξε το ενδιαφέρον ως πρωταγωνίστρια στο σόου του Dior στο Καλλιµάρµαρο.

Η «Ρος», όπως την αποκαλούν στο εξωτερικό, χαρακτηρίζεται «ξωτικό των catwalks». Λέτε να κάνει το θαύµα της, ανεβάζοντας την τηλεθέαση της εκποµπής (εφόσον φυσικά «κλείσει»);



*Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή τις 24/7