Ολοκληρώνεται η σύνθεση της οµάδας της Φαίης Σκορδά µπροστά από τις κάµερες. Σύµφωνα µε νεότερες πληροφορίες, συνεργάτες της παρουσιάστριας στην ολοκαίνουργια πρωινή εκποµπή του Mega θα είναι κατ’ αρχάς ο παλιός της γνώριµος, συνεργάτης και φίλος ∆ηµήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, επίσης, µετά την αποχώρησή του από το «Super Κατερίνα» (και δεν µιλάµε για «βελούδινο διαζύγιο» µε την Καινούργιου) εντάσσεται στο τιµ και επίσης η πολύπειρη γνώστρια του τηλεοπτικού γίγνεσθαι Νάνσυ Νικολαΐδου. Σύµφωνα µε τις πληροφορίες της «Απογευµατινής», αναζητείται ένα ακόµη άτοµο για τη στήλη της ενηµέρωσης, ενώ την αρχισυνταξία αναλαµβάνει η Άννα Ορφανουδάκη και τη σκηνοθεσία ο Θάνος Κάππας. Και κάπως έτσι, ήρεµη πια, η παρουσιάστρια χαίρεται τις διακοπές της, µπουστάροντας το µότο-κλισέ «σαν τη Χαλκιδική δεν έχει» - ως κορίτσι της Μακεδονίας, το γνωρίζει καλά. Λίγο πριν από την επαναφορά στα πλατό, η Σκορδά ευχαριστιέται τις διακοπές µε τους γιους της-καρπούς του γάµου της µε τον Γιώργο Λιάγκα.

Τώρα βρίσκονται στο Ποσείδι, απ’ όπου ανάρτησε σχετικές φωτογραφίες. Αγκαλιάζοντάς τους, αλλά αγκαλιάζοντας και άλλα, αγαπηµένα της επίσης, µποµπιράκια. «Αγκαλιά-Χαλκιδική», ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως ήταν επόµενο, το ποστ πληµµύρισε µε «like» κι αγαπησιάρικα σχόλια.

Επίσης, µε σχόλια για την επιλογή της ταβέρνας όπου βγήκε για φαγητό η Φαίη, τα «Σίδερα». Επιστροφή στα τηλεοπτικά όµως, και στο τιµ της ∆ανάης Μπάρκα, όπου επίσης έχουµε αλλαγές. Αντί για τη ∆έσποινα Καµπούρη, στο Megaλο πάνελ της εκποµπής «Πάµε ∆ανάη», θα βλέπουµε τη Μαρία Ένεζλη. Απέχει χρόνια τώρα από την TV, αλλά στις 8/6/2024 βρέθηκε στην παρέα του «Ακόµη δεν είδες τίποτα» του Mega. «Καλώς σας βρήκα. Χαίροµαι πολύ που είµαι µαζί σας. Μετά από πάρα πολύ καιρό», είπε αρχικά, µε τον οικοδεσπότη, Κώστα Τσουρό, να σχολιάζει πως η συγκεκριµένη συγκυρία τη βρίσκει σε διαφορετική φάση. Με την ίδια να αποκαλύπτει ότι προ δύο µηνών έφερε στον κόσµο το πρώτο της παιδί, τον γιο της.

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή