Επίσημα ανακοινώθηκε από τον Alpha η επιστροφή στο κανάλι του Νίκου Μουτσινά με τη νέα του εκπομπή: «Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στον Alpha, με την εκπομπή "Βραδιάτικα". Ως γνήσιο παιδί του Alpha, έρχεται για να κάνει τα βράδια μας όνειρο. Ταλαντούχος, εξωστρεφής, άμεσος, ετοιμάζει τη νέα του βραδινή εκπομπή με εφόδια το χιούμορ, το τραγούδι, τις συνεντεύξεις και την καλή παρέα. Ο Alpha τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία!».

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η εκπομπή σε παραγωγή Νίκου Κοκλώνη - Barking Well Media θα προβάλλεται ζωντανά τελικά δύο φορές την εβδομάδα, Πέμπτη και Παρασκευή.

Συμμετοχή σε αυτή θα έχει και η Ματίνα Νικολάου ως «Βάνια», όπως εξάλλου ανέφεραν όλο το προηγούμενο διάστημα σχετικές εκπομπές και δημοσιεύματα. Ομοίως και τηλεοπτικοί ιστότοποι. Τώρα λοιπόν ο παρουσιαστής και ηθοποιός μπορεί να χαρεί ξέγνοιαστος το καλοκαίρι του. Και με τη φίλη του, Ζέτα Μακρυπούλια, με την οποία τα τελευταία χρόνια περνούν μεγάλο διάστημα του θέρους μαζί. Στις τωρινές του διακοπές δυστυχώς δεν θα έχει τον σκυλάκο του, τον Άντι, ο οποίος απεβίωσε στα τέλη Ιουλίου - και το γνωστοποίησε ο ίδιος.