Το Mega ενισχύει τη μυθοπλασία του από το φθινόπωρο με μία νέα κωμική σειρά διά χειρός Λάμπρου Φισφή, του καταπληκτικού τύπου με το ασύλληπτο χιούμορ που έχουμε δει και ως παρουσιαστή. Και ο οποίος έχει συνεργαστεί πάλι με το κανάλι, παρουσιάζοντας στη συχνότητά του τη «Γενιά των 592 ευρώ» (τη σεζόν 2010-2011).

Στα επιμέρους, η φρενήρης κωμωδία «Έχω παιδιά» έρχεται για να φωτίσει έναν κόσμο αστείων και απρόβλεπτων καταστάσεων, θέτοντας ερωτήματα του τύπου πώς είναι να μεγαλώνεις παιδιά στην Αθήνα του 2024 και αν πλέον υφίσταται εγχειρίδιο καλού γονιού. Πρωταγωνιστές, η Σάρα και ο Μιχάλης. «Έχουν παιδιά» και πλέον η ζωή τους ως ζευγαριού βρίσκεται σε άλλη διάσταση.

Η καθημερινότητά τους προσγειώνεται από το ροζ συννεφάκι σε μια ξεκαρδιστική «συνωμοσία», όπου η καθημερινή ρουτίνα γίνεται περιπέτεια. Το περιβάλλον του ζευγαριού προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και όλα μαζί φτιάχνουν τη ζωή «με παιδιά». Μια ζωή γεμάτη απρόοπτα, εκρηκτικές καταστάσεις και πολύ γέλιο. Η κωμωδία θα καταρρίψει τους μύθους του υποδειγματικού γονέα, του ιδανικού συζύγου, της επιτυχημένης καριέρας και της τέλειας οικογένειας. Ένα δυνατό καστ ταλαντούχων και αγαπημένων ηθοποιών ενσαρκώνει χαρακτήρες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και αντιμετωπίζουν με χιούμορ συναρπαστικές καθημερινές περιπέτειες.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Διονύσης Φερεντίνος και όσο για τους πρωταγωνιστές είναι οι Ευγενία Σαμαρά, Βασίλης Μαυρογεωργίου και Αθηνά Οικονομάκου. Μαζί τους, οι Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Μάκης Παπασημακόπουλος, Ανθή Ευστρατιάδου, Θεανώ Κλάδη, Γιάννης Τσουμαράκης. Στο σίριαλ θα παίζει και ο Λάμπρος, ενώ τον ρόλο-κλειδί της Αντιγόνης θα παίξει η (αγαπημένη) Μπέσσυ Μάλφα. Και στον ρόλο του κυρ-Στέλιου θα δούμε τον Ερρίκο Λίτση. Όσο για τα παιδιά, είναι οι Αμαρυλλίς Καπίρη, Κωνσταντίνος Κουρογένης-Κολτσής, Νικόλας Αλαφάκης. Tip: Έχοντας εξασφαλίσει δύο κούκλες της ελληνικής σοουμπίζ, την Αθηνά Οικονομάκου και την Ευγενία Σαμαρά, η οποία παραμένει και οικοδέσποινα του τηλεπαιχνιδιού «Switch» της δημόσιας τηλεόρασης, καθώς τα πήγε συμπαθέστατα από πλευράς τηλεθέασης -για τα δεδομένα της ΕΡΤ τουλάχιστον- το σίριαλ αναμένεται να κερδίσει και πλήθος ανδρών τηλεθεατών, που παραδοσιακά ασχολούνται λιγότερο με τη μυθοπλασία.