Εξελίξεις στον τηλεοπτικό σταθμό της Παιανίας. Τα πράγματα είναι ακόμη ρευστά, γενικότερα, και εννοούμε όσον αφορά τις αλλαγές- μετεγγραφές στελεχών, ωστόσο κάποια πρόσωπα φαίνεται πως ήδη έχουν οριστικοποιήσει τη συνεργασία τους με τον σταθμό. Κάποια μάλιστα, όπως ο Τάσος Δούσης, σας τα έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα δημοσιεύματα.

Εκτός λοιπόν από τον εκδότη, που πήρε το «πράσινο φως» από τους επιτελικούς του καναλιού για την ταξιδιωτική εκπομπή του, συνεχίζει ο σεφ Βαγγέλη Δρίσκας. Και η γνωστή κι εκτός Ελλάδας, σεφ επίσης, Ντίνα Νικολάου. Στα επιμέρους, ο γνωστός σεφ πήρε το «πράσινο φως», με την εκπομπή «Chef στην κουζίνα σας» να εξακολουθεί στο πρόγραμμα του Οpen τα Σαββατοκύριακα. Το ίδιο ισχύει και για την εκπομπή «Εικόνες» του Δούση. Παράλληλα, η επιτυχημένη μαγείρισσα, που την περασμένη σεζόν είδαμε στη σχετική στήλη της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου», ανανεώνει επίσης τη συνεργασία της με το κανάλι.

Δείτε επίσης: Open: Νέο "τσουνάμι" με πέντε αποχωρήσεις - H αντίδραση Σαββίδη



Τέλος, την επόμενη σεζόν θα δούμε και τον Πέτρο Κουσουλό, με την κοινωνικο-ενημερωτική του εκπομπή «Ανοιχτές υποθέσεις». Δεν τα πήγε άλλωστε και άσχημα από τηλεθέαση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η εκπομπή του θα μεταδίδεται τις καθημερινές 14.00-16.00.




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 5/8/2024