Από την TV στην κουμπαριά. Στο εκκλησάκι του Αγίου Επιφανίου, στην Αγία Νάπα της Κύπρου, θα παντρευτούν την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου.

Έκαναν το πιο πρωτότυπο save the date στους καλεσμένους τους - η νύφη μάλιστα πραγματοποίησε ήδη το bachelorette πάρτι της.

Το ενδιαφέρον είναι ότι κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι οι σταθεροί συνοδοιπόροι του Γεωργίου στην τηλεόραση, και ο λόγος για τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλλη Νικολάου. Επίσης, θα τους παντρέψει η Άντρια Παχίτη, στυλίστρια στη «Γη της ελιάς». Ωστόσο, δεν αναμένεται ο μήνας του μέλιτος να διαρκέσει πολύ, καθώς και με τη νέα σεζόν ο Γεωργίου έχει πολλές δουλειές.

Δείτε επίσης: Αντρέας Γεωργίου: Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου ο γάμος του με τη Σιμώνη Χριστοδούλου - Οι καλεσμένοι, οι κουμπάροι και η εμφάνιση-έκπληξη της Άννας Βίσση

Ανδρέας Γεωργίου: Τα νέα δεδομένα στην «Γη της Ελιάς»

Ασφαλώς θα εστιάσει στη «Γη της ελιάς», όπου, όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο δημοσίευμα της «Απογευματινής», ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που θα «εισβάλουν» στη σειρά του Mega, για να φέρει ανατροπές, θα είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Το «μενού» περιλαμβάνει επίσης τον Στέφανο Μιχαήλ και τον Θανάση Βισκαδουράκη. Το Μεγάλο Κανάλι μόλις παρουσίασε το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ για την καινούργια σεζόν της επιτυχημένης καθημερινής σειράς, όπου και παρακολουθούμε όλους τους παλιούς και τους νέους ήρωες, καθώς και τις ιστορίες που θα δούμε στον καινούργιο κύκλο.

Ανδρέας Γεωργίου: Η υπόθεση στο «Ταμπού»

Ο ίδιος ο Ανδρέας πάντως σκοπεύει να ρίξει επίσης το βάρος του στη νέα δραματική σειρά του καναλιού, με έντονα στοιχεία αστυνομικού μυστηρίου, και ο λόγος για το «Ταμπού», το οποίο υπογράφει σεναριακά η πολύπειρη Βάνα Δημητρίου. Μάλιστα, αυτή τη φορά κάνει τη διαφορά, βάζοντας στοίχημα με τον εαυτό του. Τι εννοούμε; Δεν αναλαμβάνει -σύμφωνα με τις μέχρι τώρα τουλάχιστον πληροφορίες- ρόλο, αλλά κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Όσο για το στόρι, επαναλαμβάνουμε πως διαδραματίζεται στα Ιωάννινα, όπου ζει ο ακαδημαϊκός Μέμος Μπεγνής με τη σύζυγό του, που την υποδύεται η Κατερίνα Μισιχρόνη. Όλα αλλάζουν όταν εκείνος ανακαλύπτει πως η γυναίκα του έχει παράνομη σχέση με έναν από τους αδελφούς του, τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Αναπόφευκτα, το μυστικό μαθαίνει και ο τρίτος αδελφός τους, Ιάσονας Χρόνης.




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 5/8/2024