Το Mega προθερμαίνεται για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και φέρνει στις οθόνες μας την πιο δυνατή φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Το ραντεβού κλείνεται απόψε στις 21:00 και η αγωνία κορυφώνεται. Ο κατακτητής της Ευρώπης Ολυμπιακός με όλα τα νέα του αποκτήματα αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ιστορική Νότιγχαμ Φόρεστ των δύο Kυπέλλων πρωταθλητριών Ευρώπης. Η πρόβα τζενεράλε για τη νέα αγωνιστική σεζόν και τα αποκαλυπτήρια της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, λοιπόν, ζωντανά στο Mεγάλο Kανάλι.

Σημειώνουμε πως τον αγώνα περιγράφει ο Γιώργος Χελάκης, ενώ στο ρεπορτάζ είναι ο Νίκος Κώτσης μαζί με τον Γιώργο Νοικοκύρη.

Όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις προηγείται το «Pre Game», από τις 20:50, με το Mega να μεταφέρει τον παλμό από την «ερυθρόλευκη» γιορτή, με τα δύο πρώτα ευρωπαϊκά τρόπαια ελληνικής ομάδας, του UEFA Europa Conference League και του UEFA Youth League, να βρίσκονται εκεί όπου ανήκουν, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ακολουθεί «Post-Game» εκπομπή με τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα. Ετοιμαζόμαστε πανηγυρίζουν σιγά σιγά!




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 8/8/2024