Ξεκίνησαν γυρίσματα ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης για τη νέα εκπομπή τους «S&G Reunion», που θα προβληθεί την ερχόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1.

Το δίδυμο, αρκετά χρόνια μετά το τέλος του ταξιδιωτικού «World Party», επιστρέφει με το ίδιο στυλ και θεματολογία, πλην όμως με διαφορετική ονομασία και κάτω από διαφορετική τηλεοπτική στέγη.

Δείτε επίσης: Σάκης Τανιμανίδης: Μίλησε για τον τρόπο που κατάφερε να χτίσει την περιουσία του - Από πού βγάζει το μεγαλύτερο εισόδημα



Στα επιμέρους, αναχώρησαν από την Ελλάδα για τα πρώτα γυρίσματα, για τα πρώτα χιλιόμετρα στην αφρικανική Ρουάντα και σύντομα θα δούμε το αποτέλεσμα. Προτού ο (έμπειρος στα δύσκολα ταξίδια) Γιώργος ενώσει εκ νέου τις δυνάμεις του με τον Σάκη, έκανε την εκπομπή «Into the Skin», στο πλαίσιο της οποίας είχε επισκεφθεί τη Βραζιλία, τη Βιρμανία και πολλούς άλλους τόπους, καταγράφοντας όχι μόνο τις ομορφιές, αλλά και την καθημερινότητα των ντόπιων, που σε πολλές περιπτώσεις ήταν άποροι αλλά με χαμόγελο - και του άνοιξαν την αγκαλιά τους.

Αξίζει επίσης να επισημάνουμε τη λατρεία του στα ζώα, τα οποία φωτογραφίζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Όπως και η Εριέττα Κούρκουλου, και εκείνος είναι της «σχολής» με μότο «αν δω άνθρωπο να κακοποιεί ζώο, θα τον σκοτώσω επιτόπου». Συμφωνούμε.




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 12/8/2024

Δείτε ακόμη: Γιώργος Μαυρίδης: Το νέο ξεχωριστό τατουάζ που "χτύπησε" πάνω του - "Θα ταξιδέψουμε παρέα όλο τον κόσμο!"