Η Ηρώ Μουκίου θα πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά του Alpha «Άγιος Έρωτας» τη νέα σεζόν, υποδυόμενη τη Σμαρώ, μια γυναίκα που κρύβει μέσα της σθένος και δυναμισμό.

Είναι μια γυναίκα της διπλανής πόρτας, που δεχόταν ρατσιστική αντιμετώπιση εξαιτίας της ιδιότητάς της ως οικιακής βοηθού. Είναι χήρα, έχει δύο παιδιά, ένα γιο και μία κόρη, τα οποία υπεραγαπά. Εργάζεται στο σπίτι του Κλεάνθη και της Χριστίνας, η οποία έχει μια απέχθεια για εκείνη, κι έτσι η σχέση τους είναι αρκετά συγκρουσιακή, ενώ ο σύζυγός της την προστατεύει προσπαθώντας να ηρεμεί τα πνεύματα…

«Είναι υπομονετική και ευγενική γυναίκα και έχει μάθει να σκύβει το κεφάλι, καθώς έτσι μεγάλωσε ως υπηρέτρια και ψυχοκόρη» λέει η Ηρώ Μουκίου για τη Σμαρώ, την ηρωίδα που υποδύεται στη σειρά «Άγιος Έρωτας», η οποία κρύβει πολλά εκρηκτικά μυστικά. Όπως λέει η ηθοποιός, η Σμαρώ, αν και σκύβει συνέχεια το κεφάλι, όταν νιώσει τον κίνδυνο να πλησιάζει και να απειλείται η οικογένειά της, θα γίνει εκδικητική και μαχητική και δεν πρόκειται να καταθέσει τα όπλα.