Οτι η νέα κωμωδία «VIΠ Καλά Γεράματα» έρχεται το φθινόπωρο σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+, το έχουμε γράψει. Ας περάσουμε λοιπόν στις λεπτομέρειες του «Buona Mattina», του γηροκομείου όπου οι φροντιστές είναι φίλοι με τους φιλοξενούμενους, όπου τα δωμάτια είναι λαμπερά και το γρασίδι είναι πάντα πράσινο - ίσως μετά από μερικά κοκτέιλ περισσότερο κιόλας.

Σε αυτόν λοιπόν τον πολυτελή παράδεισο για τους απόμαχους μπον βιβάντ, τους αθεράπευτους λάτρεις της καλής ζωής, που έχει πάντα ανοιχτές τις πόρτες του για όλα τα «παλιά μοντέλα» που θέλουν να περνάνε καλά, όλα μπορεί να συμβούν. Με επικεφαλής δε τον βετεράνο της υποκριτικής -και σταθερά λαοφιλή- Τάσο Χαλκιά μπορούμε να το θεωρούμε δεδομένο. Συμπρωταγωνιστούν γνωστά ονόματα, όπως οι Ελένη Κρίτα, Λυδία Φωτοπούλου, Χριστίνα Τσάφου, Πάρις Θωμόπουλος. Μαζί τους οι Δημήτρης Μαυρόπουλος, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Κώστας Καζάκας.


"VIΠ Καλά Γεράματα" (και) με την Idra

Το καστ όμως περιλαμβάνει και ένα αγαπημένο πλάσμα από τη μουσική, και ο λόγος για την καταπληκτική τραγουδίστρια Idra Kayne, που έτσι κάνει τηλεοπτική επάνοδο. Την Idra την έχουμε απολαύσει ουκ ολίγες φορές live με την μπάντα της στο κλαμπ-θέατρο του Αλέκου Συσσοβίτη, στην καρδιά της Αθήνας, στο «Faust», αλλά και στον Κεραμεικό. Όχι μόνο.

Η Idra, μολονότι δεν είναι ευρύτερα γνωστή ως ηθοποιός, έχει κάνει σχετικά σεμινάρια. Ασχολείται με το θέατρο από το 2011, αρχής γενομένης από την οπερέτα «Η Κόρη της καταιγίδος». Συνέχισε με τα μιούζικαλ «Rent» (2012), «Fame» (2013) «Αnnie» (2013), «Priscilla» (2014) και «Sweet Charity» (2016). Η αγάπη της στα παιδιά την έστρεψε και σε παιδικές παραστάσεις, όπως «Το βιβλίο των θρύλων», «Το δέντρο της γνώσης», «Paw Patrol», «Σαν παιδιού φαντασία», «Το παιδί που τόλμησε» και «Βουτιά στη Βυθούπολη». Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί στο σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος» (2015), ενώ στο σινεμά στο «Monday» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου. Η φωνή της χαρακτηρίζεται για το εντυπωσιακό της βάθος, ενώ η παρουσία της είναι απλώς εκρηκτική. Για αυτό και οι φαν τους είδους δεν χάνουν live της! Τώρα λοιπόν, ήρθε η ώρα για comeback στην TV.