Για τις 16 Σεπτεμβρίου έχει δρομολογηθεί η επίσημη πρώτη για τη νέα σεζόν, η πρεμιέρα του ανανεωμένου «My Style Rocks» στον Σκάι.

Το ριάλιτι μόδας του καναλιού του Φαλήρου θα συνεχίσει να «τρέχει» ως εσωτερική παραγωγή του καναλιού, καθώς ο Ατζούν Ιλίτζαλι έχει εκχωρήσει τα δικαιώματα υλοποίησής του στον Σκάι. Τα γυρίσματα του «My Style Rocks» θα ξεκινήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου, αφού ολοκληρωθεί το «Power of Love» με την Κατερίνα Καραβάτου -που βεβαίως θα είναι ξανά στα ηνία της παρουσίασης- στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως έχουμε επισημάνει και σε προηγούμενα δημοσιεύματα, μόνον ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, παραμένει αμετακίνητος στη θέση του στην κριτική επιτροπή. Η Έβελιν Καζαντζόγλου και ο Λάκης Γαβαλάς στον νέο κύκλο του ριάλιτι styling θα δώσουν τη θέση τους σε πρόσωπα από το «GNTM», στην Έλενα Χριστοπούλου, που έχει βρεθεί και στο παρελθόν στην κριτική επιτροπή του πρότζεκτ μόδας, και στον Γιώργο Καράβα, που ενθουσίασε τους υπεύθυνους παραγωγής ως guest κριτής στον προηγούμενο κύκλο.




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 19/8/2024