Από την επόμενη Δευτέρα ανοίγει σταδιακά η νέα τηλεοπτική σεζόν και παραδοσιακά οι πρώτοι που επιστρέφουν είναι οι παρουσιαστές των ενημερωτικών εκπομπών και των δελτίων ειδήσεων.

Στην απογευματινή ζώνη του Mega, το «Live News» επιστρέφει τη Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 15.50. Ο Νίκος Ευαγγελάτος, σε συνεχή εγρήγορση και με τα αυξημένα αντανακλαστικά που τον διακρίνουν, ανοίγει καθημερινά στο Mega πλούσια βεντάλια θεμάτων, κρατώντας το τηλεοπτικό κοινό πλήρως ενημερωμένο. Και φέτος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega από Δευτέρα έως Πέμπτη θα βρίσκεται η Ράνια Τζίμα και Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Λίγο αργότερα θα ξεκινήσει το «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τις καθημερινές θα εκφωνεί ο Νίκος Χατζηνικολάου και τα Σαββατοκύριακα η Ρίτσα Μπιζόγλη.

Στο δελτίο ειδήσεων του Star κεντρική παρουσιάστρια θα είναι η Μάρα Ζαχαρέα και τα Σαββατοκύριακα ο Σπύρος Λάμπρου. Στον Alpha συνεχίζει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τις καθημερινές ο Αντώνης Σρόιτερ, ενώ τις δύο τελευταίες ημέρες της εβδομάδας το δελτίο θα παρουσιάζει η Μαρία Νικόλτσιου.

Το ενημερωτικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ ξεκινά να ξεδιπλώνεται στην αρχή της επόμενης εβδομάδας. Έτσι, στις 5.00 το πρωί επιστρέφει η «Πρώτη Εικόνα» με τον Άκη Παυλόπουλο και τη Μάρω Καρούση και αμέσως μετά, στις 05.45, κάνει πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν το «Σήμερα», με οικοδεσπότες τους Άκη Παυλόπουλο και Δημήτρη Οικονόμου. Ακολουθούν στις 9.45 οι «Αταίριαστοι» Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος και αμέσως μετά, μέχρι να ξεκινήσει η νέα εκπομπή «Live You» με τους Άρη Πορτοσάλτε και Μαρία Αναστασοπούλου, τη σκυτάλη παίρνουν οι «Δεκατιανοί». Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα βρίσκεται τις καθημερινές η Σία Κοσιώνη και τα Σαββατοκύριακα ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και για την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open στις 6.00 «Ώρα Ελλάδος» με τον Παναγιώτη Στάθη και τον Γιάννη Κολοκυθά. Την ίδια μέρα επιστρέφει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων η Εύα Αντωνοπούλου, ενώ το Σαββατοκύριακο θα το παρουσιάζει ο Νίκος Στραβελάκης.

Τέλος, στην ΕΡΤ η ενημέρωση θα ξεκινά στις 6.00 με τις «Συνδέσεις» και οικοδεσπότες τους Χριστίνα Βίδου και Κώστα Παπαχλιμίντζο. Το δελτίο ειδήσεων των 18.00 θα εκφωνεί από Δευτέρα έως Παρασκευή ο Απόστολος Μαγγηριάδης και το Σαββατοκύριακο ο Γιάννης Μούτσιος.