Την Δευτέρα 26/8 το Live News έκανε πρεμιέρα με τον Νίκο Ευαγγελάτο για την νέα τηλεοπτική σεζόν στο MEGA.

Με πλούσια ειδησεογραφία, αναλύσεις και πρωτοποριακά γραφικά, η τηλεθέαση της εκπομπής κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα.

Με μέσο όρο στο σύνολο 16,8% και στο δυναμικό κοινό 14,4%, το “Live News” έφτασε έως το 19% στους πίνακες τηλεθέασης, σφραγίζοντας από την πρεμιέρα του τη σχέση που έχει “χτίσει” ο Νίκος Ευαγγελάτος με τους τηλεθεατές όλα αυτά τα χρόνια

“Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε ενημέρωση, πληροφόρηση, δημοσιογραφική έρευνα με πολλή δουλειά και με τη βοήθεια της τεχνολογίας, όπως προσπαθούμε να το κάνουμε τόσα χρόνια” είπε ο δημοσιογράφος στην έναρξη του “Live News”.

Το "Live News" για τέταρτη σεζόν στο MEGA 

Ανανεωμένο και ισχυρό το "Live News" συνεχίζει να αναδεικνύει την ημερήσια ειδησεογραφία και να την παρουσιάζει με τον δικό του, γνώριμο πλέον, μοναδικό τρόπο: όλη η επικαιρότητα μέσα από την οξυδερκή ανάλυση του Νίκου Ευαγγελάτου και τα ευφάνταστα πρωτοποριακά γραφικά επαυξημένης πραγματικότητας (AR Graphics) του MEGA.

“Καλησπέρα σας και καλώς σας βρίσκουμε. Είστε στο Mega και ξεκινάει το Live News για ακόμα μια σεζόν. Να έχουμε μια καλή σεζόν και όπως λέει και ένας σοφός φίλος μου, να έχουμε και καλά καλοκαίρια. Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε ενημέρωση, πληροφόρηση, δημοσιογραφική έρευνα με πολλή δουλειά και με τη βοήθεια της τεχνολογίας, όπως προσπαθούμε να το κάνουμε τόσα χρόνια” είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος στην έναρξη της ενημερωτικής εκπομπής του MEGA.