«Κλείδωσε» χθες το βραδινό πρότζεκτ του Γιώργου Λιάγκα. Πρόκειται για το τηλεπαιχνίδι «The People’s Choice», το οποίο έχει προβληθεί με επιτυχία σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Στο εν λόγω τηλεπαιχνίδι αγωνίζονται δύο ομάδες των τεσσάρων ατόμων, με στόχο ποια θα απαντήσει σωστά στις περισσότερες από τις εννέα ερωτήσεις που θα τους τεθούν από τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο, στην καθημερινή εκπομπή του οποίου το κανάλι του Αμαρουσίου ποντάρει για άλλη μία σεζόν πάρα πολλά.

Στον τελικό λοιπόν, για να επιστρέψουμε στις λεπτομέρειες του τηλεπαιχνιδιού, η ομάδα που θα έχει προηγηθεί θα πρέπει να απαντά σε πέντε ερωτήσεις. Συγκεκριμένα θα πρέπει να βρίσκει μία μία τις απαντήσεις που θα έχουν μειοψηφήσει από τους τηλεθεατές, ούτως ώστε να βάζει στο «ταμείο» της περισσότερα χρήματα.

Και κάπως έτσι, στο φινάλε η πιο «δημοφιλής» θα κερδίζει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Η πρεμιέρα αναμένεται μέσα στον Νοέμβριο και θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα σε βραδινή ζώνη από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, κάτι για το οποίο βεβαίως ο Λιάγκας δεν αγχώνεται, αφού και εν προκειμένω έχει την πείρα.

Δημοσιεύτηκε στην Απογευματινή