«ΚYNHΓΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ»: Το νέο τεύχος από το καλύτερο κυνηγετικό περιοδικό το Σάββατο με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το νέο τεύχος από το καλύτερο κυνηγετικό περιοδικό το Σάββατο 07.09, «ΚYNHΓΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ», εντελώς δωρεάν, αποκλειστικά με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

1600χ640_02

 

Σε αυτό το τεύχος μεγάλο αφιέρωμα για τη μάχη των εθελοντών κυνηγών με τις φωτιές από την Πεντέλη μέχρι το Παγγαίο, αλλά και τον σημαντικό ρόλο στη διάσωση ζώων και πτηνών και στα σχέδια για τις αναδασώσεις.

Ακόμα, ανταποκρίσεις από εξορμήσεις στην έναρξη και συμβουλές για τη σκόπευση λαγών και αγριόχοιρων.

Χρήσιμα πρακτικά μαθήματα βλητικής για εφαρμογή στον κυνηγότοπο, αλλά και η επίσκεψή μας στο Μουσείο Κυνηγίου του Παρισιού στην Ολυμπιάδα.

Μαζί, το δεύτερο κουπόνι για μία ιταλική καραμπίνα, ένα ανθεκτικό smartwatch με φακό και πολλά ακόμα δώρα.

Μην το χάσετε.

Ακόμα,

1080χ1920_01

«Το ειδικό περιοδικό για τη ΔΕΘ», το Σάββατο αποκλειστικά με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Το ειδικό περιοδικό για τη ΔΕΘ»

Η εφημερίδα «Παραπολιτικά» προχωρά στις 7 Σεπτεμβρίου στην έκδοση ειδικού περιοδικού ενθέτου για την 88η ΔΕΘ. Στο πολυσέλιδο αφιέρωμα θα φιλοξενηθούν άρθρα υπουργών, του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και οικονομικών παραγόντων.

Μεταξύ των άλλων γράφουν ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος.

Επίσης στο αφιέρωμα θα υπάρχουν εκτενή ρεπορτάζ για την πορεία της ελληνικής και της διεθνούς οικονομίας αλλά και των εγχώριων κλάδων αιχμής όπως η ενέργεια, ο τουρισμός , οι τηλεπικοινωνίες , η πληροφορική και οι κατασκευές.