Η ∆ευτέρα 16 Σεπτεµβρίου είναι η ηµεροµηνία-κλειδί για την έναρξη της πρωινής ψυχαγωγίας.

Στο Mega επιχειρείται φέτος µεγάλη αλλαγή, καθώς τα «κλειδιά» του πρωινού προγράµµατος του σταθµού παίρνει η Φαίη Σκορδά µε την εκποµπή «Buongiorno». Θα ξεκινά γύρω στις 9.30 π.µ. και η οµάδα της θα αποτελείται από τους ∆ηµήτρη Ουγγαρέζο, Νάνσυ Νικολαΐδου και Ευάννα Ζουµπούρογλου. Σε ρόλο σχολιαστή θα είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ στην ενότητα της ενηµέρωσης θα βρίσκεται ο Στέργιος Σαµαρτζής. Τη στήλη της µαγειρικής θα έχει ο ∆ηµήτρης Σκαρµούτσος και των ζωδίων η Βίκυ Παγιατάκη.

Για µία ακόµη χρονιά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 συνεχίζει ο Γιώργος Λιάγκας. Στο πλευρό του θα είναι ο Τάσος Τεργιάκης, η Φωτεινή Πετρογιάννη, η Άρια Καλύβα, η Ελένη Βουλγαράκη στο κοµµάτι της ψυχαγωγίας, ενώ νέα άφιξη στην οµάδα των βασικών συνεργατών στο πάνελ είναι αυτή της Αφροδίτης Γραµµέλη. Την ενότητα της µαγειρικής θα έχει ο Αλέξανδρος Παπανδρέου.

Με µικρές αλλαγές στο πάνελ επιστρέφει τη ∆ευτέρα 16 Σεπτεµβρίου η Κατερίνα Καινούργιου. Στη «Super Κατερίνα» επανέρχεται ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ενώ στην οµάδα της εκποµπής εντάσσεται και η Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Αποχωρεί η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Συνεχίζουν στην πρωινή παρέα του Alpha ο Γρηγόρης Γκουντάρας και ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Καµία αλλαγή δεν θα υπάρχει στο πάνελ της οµάδας του «Happy Day» µε τη Σταµατίνα Τσιµτσιλή, που θα προηγείται από όλα τα προγράµµατα µε την έναρξή της στις 7.45. Στο πλευρό της παρουσιάστριας στη 12η σεζόν της εκποµπής θα είναι ο ∆ηµήτρης Παπανώτας, η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς. Στη µαγειρική ο Πέτρος Συρίγος.

Με την ίδια ακριβώς σύνθεση πάει και τη νέα σεζόν το «Breakfast» του Star. Στο πλευρό της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου θα είναι η Μαίρη Αργυριάδου, η Λιλλή Πυράκη και ο Κωνσταντίνος Ντάφλος.

∆εν υπάρχει ακόµα ηµεροµηνία πρεµιέρας για το νέο πρωινό που στήνει το Open µε την Ελένη Τσολάκη. «Κλείδωσε» στο πλευρό της ο Λάµπρος Κωνσταντάρας, ενώ για το πάνελ ακούγονται τα ονόµατα της Τζώρτζιας Συρίχα και της Νάνσυς Παραδεισανού. Οι αποφάσεις θα ληφθούν σύντοµα.