Στο δυναμικό του Mega συνεχίζει και επισήμως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όπως ανακοινώθηκε χθες.

«Το Mega ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τη νέα σεζόν. Ο παρουσιαστής με την αστείρευτη φαντασία θα συνεχίσει να προσφέρει χαμόγελα από τη συχνότητα του Mega και τη σεζόν ’24-’25. Πάντοτε ετοιμόλογος, με ξεχωριστό χιούμορ και ανεκτίμητη τηλεοπτική εμπειρία, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποτελεί έναν ακούραστο “στρατιώτη” της ψυχαγωγίας. Το Mega εύχεται στον Δημήτρη Ουγγαρέζο κάθε επιτυχία στα νέα του επαγγελματικά σχέδια και δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές και το νέο πρόγραμμα του σταθμού το φθινόπωρο».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα έχει κεντρική θέση στη νέα πρωινή εκπομπή του σταθμού «Buongiorno» της Φαίης Σκορδά, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα βρίσκεται στο πλευρό της και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο πρωινό μαγκαζίνο του Mega.

Προσεχώς θα ξεκινήσει και η προετοιμασία της νέας βραδινής εκπομπής του Δημήτρη Ουγγαρέζου, η οποία θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα.

Ο παρουσιαστής ξεκίνησε ήδη τη ραδιοφωνική εκπομπή του «The Mappes Show» στον ραδιοφωνικό σταθμό του ομίλου της Alter Ego, η οποία μεταδίδεται καθημερινά στην πρωινή ζώνη.