Την συνεργασία του με την Ελένη Τσολάκη ανανέωσε το OPEN για την νέα τηλεοπτική σεζόν και το ανακοίνωσε την Παρασκευή 6/9.

Το κανάλι της Παιανίας, μετά τη φημολογία και τις συζητήσεις του προηγούμενου διαστήματος, θα συνεχίσει να κρατά τη Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια στο δυναμικό του, η οποία θα συνεχίσει και φέτος να γεμίζει την πρωινή ζώνη του σταθμού με χαμόγελο και… σουσού.

Δείτε επίσης: Αρχίζει ο "πόλεµος" της πρωινής ζώνης: Δευτέρα 16 Σεπτεµβρίου η ηµεροµηνία-κλειδί - Οι παρουσιαστές και οι συνεργάτες τους

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΡΕΝ για την Ελένη Τσολάκη

“Το OPEN με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελένη Τσολάκη.

Η λαμπερή παρουσιάστρια με την αστείρευτη ενέργειά της και την πάντα αισιόδοξη διάθεσή της, θα μας λέει καλημέρα, καθημερινά, μέσα από τη συχνότητα του OPEN. Η Ελένη με την αμεσότητα που τη διακρίνει κερδίζει τους τηλεθεατές, κρατώντας πάντα την αξιοπρέπεια και την αξιοπιστία που αρμόζει σε κάθε περίσταση.

H ανανέωση της συνεργασίας έρχεται να υπογραμμίσει και να επιβεβαιώσει την αμέριστη εμπιστοσύνη του σταθμού προς το πρόσωπο της Ελένης Τσολάκη. Καλή και επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν!”.

Δείτε ακόμη: Ευλαμπία Ρέβη: Γιατί παραιτήθηκε από το OPEN τέσσερις μέρες πριν την πρεμιέρα με τον Σπύρο Χαριτάτο