Λίγο πριν από την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν η Ευλαμπία Ρέβη δήλωσε την παραίτησή της από το Open και την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, την οποία παρουσίαζε τα τελευταία χρόνια στο πλευρό του Σπύρου Χαριτάτου.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες, η γνωστή δημοσιογράφος αποδέχθηκε πρόταση που της έγινε την τελευταία στιγμή από τον Σκάι για καθημερινή ταξιδιωτική εκπομπή, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνων. Έτσι, το κανάλι αναγκάστηκε να αναβάλει προσωρινά την πρεμιέρα της εκπομπής «Τώρα μαζί», η οποία θα ξεκινήσει τελικά σήμερα στις 06.00.

Η δημοσιογράφος λοιπόν που θα πάρει τη θέση που άφησε κενή η Ευλαμπία Ρέβη με την ξαφνική αποχώρησή της είναι η Μίνα Καραμήτρου. Η παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Οpen, που έχει κληθεί αρκετές φορές στο παρελθόν να «καλύψει» εκτάκτως τον σταθμό, θα καθίσει προσωρινά δίπλα στον Σπύρο Χαριτάτο, μέχρι να βρεθεί η μόνιμη συνεργάτιδα που θα τον συνοδεύει για την υπόλοιπη τηλεοπτική σεζόν.

Δείτε επίσης: Ευλαμπία Ρέβη: Γιατί παραιτήθηκε από το OPEN τέσσερις μέρες πριν την πρεμιέρα με τον Σπύρο Χαριτάτο



Πόσο προσωρινή θα είναι αυτή η αντικατάσταση κανείς δεν μπορεί φυσικά να γνωρίζει, αλλά το μόνο βέβαιο για την ώρα είναι ότι η έμπειρη δημοσιογράφος σίγουρα θα καταφέρει να βγάλει ασπροπρόσωπο τον σταθμό για την επιλογή του.




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 7/9/2024