Η «Φάρμα» επιστρέφει στην οθόνη του Star στις 22 Σεπτεμβρίου με παρουσιαστή -ποιον άλλον;- τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο!

Απομονωμένοι, μακριά από τις σύγχρονες ανέσεις, oι παίκτες καλούνται να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της αγροτικής ζωής, που μπορεί να είναι σκληρή, αλλά πάντα ασκεί γοητεία. «Στο βιωματικό αυτό ταξίδι που ξεκινούν, θα χρειαστεί να ανταποκριθούν σε αποστολές υψηλών απαιτήσεων, δύναμης, αντοχής, δεξιοτήτων. Σκοπός να κερδίσουν τις παροχές και τα έπαθλα, που θα κάνουν την επιβίωση στην ύπαιθρο ευκολότερη».

Η δεύτερη σεζόν του αγροτικού ριάλιτι του Star προμηνύεται απαιτητικότερη: «Περισσότερη ένταση, απρόβλεπτες ανατροπές και δυναμικά αγωνίσματα θα καθηλώσουν το κοινό».

Τα παραπάνω ανακοίνωσε το κανάλι και η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε να τα δούμε εμπράκτως. Άλλωστε, «αγροτιά» και… χλιαρότητα δεν πάνε μαζί. Η μαγειρική πάλι του «ΜasterChef» με το παρατσούκλι «θείος Λεό» ταιριάζει έξοχα. Για σκληρές μάχες, επιπροσθέτως, που δοκιμάζουν και τα σωματικά και τα ψυχολογικά όρια των παικτών κάνουν λόγο οι επαΐοντες, κάτι που επίσης περιμένουμε να δούμε σε ποιο θα βαθμό θα ανταποκρίνεται στο τελικό προϊόν - σε αυτό που θα παρουσιάζεται στο «γυαλί».

Tip: Το έπαθλο του παιχνιδιού είναι ύψους 50.000 ευρώ.