Ονοµα-έκπληξη εισβάλλει στη «Φάρµα», που κάνει πρεµιέρα στις 23 Σεπτεµβρίου στις 21.00. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Τζόρβα, o oποίος αναλαµβάνει τον ρόλο του επιστάτη στον νέο κύκλο του αγροτικού ριάλιτι του Star. Με την πολύτιµη εµπειρία του τόσο στα γήπεδα όσο και στα χωράφια, ο Αλέξανδρος αναµένεται να φέρει άλλου τύπου προσέγγιση στον ρόλο-κλειδί του αγροτοριάλιτι.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, που µεγάλωσε στις ακαδηµίες του Παναθηναϊκού και διέπρεψε σε Ελλάδα και εξωτερικό, αποφάσισε στα 33 του χρόνια να κρεµάσει οριστικά τα γάντια του τερµατοφύλακα για εκείνα του αγρότη!

Διαβάστε ακόμα: Πρεμιέρα για τη "Φάρμα" με "Λεό" στις 22 Σεπτεμβρίου - Aπαιτητικότερη προμηνύεται η δεύτερη σεζόν με έπαθλο τα 50.000 ευρώ

Δηµιούργησε από το µηδέν το Κτήµα Τζόρβα, σε έκταση 200 στρεµµάτων

Όχι τυχαία, καθώς ο πορτιέρο δηµιούργησε από το µηδέν το Κτήµα Τζόρβα, σε έκταση 200 στρεµµάτων, που φροντίζει µαζί µε τη σύζυγό του. Έχει, µε άλλα λόγια, προσωπική εµπειρία από αγροτικό lifestyle. Aποφασίζοντας στροφή στη ζωή του άρχισε να φυτεύει ελαιόδεντρα και αµπέλια. Έτσι, παράγει την περίφηµη ελιά Καλαµών αλλά και οινοποιήσιµες ποικιλίες σταφυλιού. Τώρα λοιπόν θέλησε να αξιοποιήσει τις σηµαντικές γνώσεις που του έχει δώσει η καθηµερινή ενασχόλησή του µε τη φύση. Πώς ακριβώς; Ο Αλέξανδρος θα καθοδηγεί τους παίκτες στις καθηµερινές δραστηριότητες της «Φάρµας», παρέχοντας απαραίτητες πρακτικές συµβουλές, ενώ θα αναλάβει την οργάνωση, όπως και την ανάθεση αποστολών, που θα τους εξασφαλίσουν πολύτιµες πρώτες ύλες και ξεχωριστά έπαθλα.

50.000 ευρώ το µεγάλο έπαθλο για τον νικήτη της ''Φάρμας''

Η συνολική στρατηγική που θα επιλέξει κάθε παίκτης κατά την παραµονή του στη «Φάρµα», αλλά κυρίως η θέληση και η προσαρµοστικότητά του είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν τον νικητή, ο οποίος θα κερδίσει το µεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Τι άλλο όµως πρέπει να ξέρετε για τον 42χρονο; Μεταξύ άλλων, συµµετείχε στην αποστολή της Ελλάδας στο Euro 2008, στο Μουντιάλ του 2010 στη Νότια Αφρική, όπου αγωνίστηκε βασικός και στους τρεις αγώνες, καθώς και στο Euro 2012. Όσο για την αγροτική ζωή, έχει πάθος µε τις ελιές. Στο παρελθόν έχει πει: «Όσα χρήµατα έβγαλα από την µπάλα τα επένδυσα στις ελιές».

Δημοσιεύθηκε στην «Απογευματινή»