Για τη νέα του συνεργασία στο Mega, με τη Φαίη Σκορδά, καθώς και για αυτή που ολοκληρώθηκε, με την Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha, μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο «Πρωινό ΣουΣου», στο Open.

«Στο “Buongiorno” ένιωσα όπως όταν παρουσίαζα εγώ εκπομπές. Μου βγήκε αίσθημα χαράς, που είναι κοινός στόχος. Το ζητούμενο κατ’ αρχάς είναι να διατηρηθεί η χαρά. Γιατί είναι μεταδοτική. Και η μιζέρια είναι μεταδοτική και η γκρίνια είναι μεταδοτική και τα μούτρα... Αλλά η χαρά είναι ευεργετική βροχούλα για τον καθένα μας».

*Διαβάστε ακόμα: Πρεµιέρα µε "λευκή" συµφωνία στα κανάλια: Πώς εμφανίστηκαν Σκορδά, Τσολάκη, Καινούργιου και η... κόκκινη Τσιμτσιλή


Και τα «καρφιά» Μικρούτσικου για την Καινούργιου

«Όταν περνάω καλά, χάνω την αίσθηση του χρόνου. Όταν όχι, η μισή ώρα γίνεται αιώνας», είπε με νόημα προσθέτοντας, για την KatKen: «Δεν έχουμε μιλήσει. Δεν είναι όμως λόγω Φαίης, έτσι ήταν πάντα. Τελείωνε η εκπομπή, περνούσε το καλοκαίρι και συναντιόμασταν τον Σεπτέμβρη», τόνισε, ξεκαθαρίζοντας πως οι σχέσεις τους ουδέποτε υπήρξαν φιλικές.

Με τον τρόπο του, βέβαια, έριξε και «καρφιά» για το αν περνούσε ωραία ή όχι στο πλατό της Καινούργιου, δίνοντας -σε πρώτο χρόνο, αφού μόλις άρχισε η σεζόν-, την αβάντα στην τωρινή ξανθιά της επαγγελματικής του καθημερινότητας, τη Φαίη Σκορδά. 

Δείτε βίντεο

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d47k944e2jmx)