Tα βράδια στην TV αλλάζουν τη νέα σεζόν, και η prime time οµοίως.

Για τη νέα του -βραδινή- εκποµπή µίλησε ο Γιώργος Λιάγκας χθες από το «Πρωινό», αποκαλύπτοντας τα εξής: «Θα κάνω εκποµπή Κυριακή βράδυ, δύο ώρες. Θα είναι τηλεπαιχνίδι ζωντανό. Ο σταθµός θέλει να στηρίξει τα Σαββατοκύριακα, είπα “ναι” και ελπίζω να τα πάω καλά. Είναι κάτι που θα το έβλεπα», τόνισε on air. Πρόκειται για το ζωντανό τηλεπαιχνίδι «The People’s Choice», για το οποίο επισήµανε: «Πρόκειται για µία εκποµπή που θα την κάνει όλη η Ελλάδα µαζί. Θα κατεβάσουν οι τηλεθεατές µια εφαρµογή, θα θέτουν 13 ερωτήµατα κάθε εβδοµάδα και ο κόσµος θα ψηφίζει επί των ερωτηµάτων αυτών. Τα ερωτήµατα θα έχουν να κάνουν µε την επικαιρότητα, µε την καθηµερινότητα, και θα πρέπει οι οµάδες που θα παίζουν να βρουν τι απάντησε ο κόσµος».

Η «Απογευματινή» έχει ήδη γράψει το concept του τηλεπαιχνιδιού και µετά την -επίσηµη- επιβεβαίωση διά στόµατος Λιάγκα περνάµε στο επόµενο κοµµάτι της «υπόθεσης εργασίας» µας, που αφορά το «The Voice». Από το «µέτωπο» του Σκάι λοιπόν, ο Ατζούν Ιλίτζαλι κλείνει τις εκκρεµότητές του µε το κανάλι. Η Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης θα παραµείνουν στις θέσεις τους. Ο Χρήστος Μάστορας θα καθίσει στην τρίτη καρέκλα των coaches, για να διεκδικήσει παίκτες για την οµάδα του, ενώ ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι επίσης σε συζητήσεις, που θα κριθούν σε µεγάλο βαθµό από την τελική απάντηση του Σάκη Ρουβά. Για τη θέση του παρουσιαστή προβάδισµα έχει ο Γιώργος Καπουτζίδης, χωρίς ακόµη να έχει υπογράψει. Η πρεµιέρα δροµολογείται για τα µέσα Οκτωβρίου, καθώς απαιτείται χρόνος για την κατασκευή του νέου σκηνικού.

Από την άλλη, σε τροχιά επαναφοράς βρίσκεται το «Greece’s Next Top Model», που φαίνεται πως θα προβληθεί µέσα στο 2025. Πέρα από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί θεωρείται δεδοµένη - εφόσον βεβαίως τελικά το µοντελοριάλιτι πάρει το «πράσινο φως».