Η Φαίη Σκορδά θα κάνει ποδαρικό στην πρεμιέρα του «Χαμογέλα και πάλι» και στη Σίσσυ Χρηστίδου αυτό το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Mega: «Από το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09.45 στο Mega (έρχεται) το “Χαμογέλα και πάλι!”. Η σταθερή αξία στο infotainment επιστρέφει για τέταρτη σεζόν. Η Σίσσυ Χρηστίδου, το πιο εγκάρδιο χαμόγελο της ελληνικής τηλεόρασης, θα συνεχίσει να χαρίζει στο τηλεοπτικό κοινό την πιο ολοκληρωμένη πρόταση ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, η Σίσσυ Χρηστίδου υποδέχεται τη Φαίη Σκορδά σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης».

*Διαβάστε ακόμα: Τένια Μακρή για Φαίη Σκορδά: "Περιμένω να δω αν αυτό το καινούργιο στη ζωή της, ισχύει"


Και συνεχίζει εστιάζοντας στην ομάδα της παρουσιάστριας: «Και φέτος, δίπλα στη Σίσσυ Χρηστίδου θα δούμε την πιο δεμένη ομάδα με εξαιρετική χημεία που ενισχύεται χρόνο με τον χρόνο: Ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Νίκος Συρίγος, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο Γρηγόρης Μελάς, πάντα με φρέσκο και πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, θα σχολιάζει το τηλεοπτικό γίγνεσθαι».

Ρεζουμέ: Αναμένουμε μια κουβέντα ανάμεσα στις δύο κυρίες, και με ατάκες που θα σχολιαστούν και με χιούμορ. Τόσο η Σίσσυ όσο και η Φαίη άλλωστε είναι πολύπειρες - ξέρουν Σίσσυ Χρηστίδου - Φαίη Σκορδά τι «πουλάει».