Η επιτυχηµένη παραγωγή του Mega «Η γη της ελιάς», σε σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου και σενάριο Βάνας ∆ηµητρίου, επιστρέφει αύριο, Κυριακή 22 Σεπτεµβρίου στις 21.00, µε τον τέταρτο κύκλο επεισοδίων.

*Διαβάστε ακόμα: Survivor: Συγκλονίζει η Γεσθημανή - "Έχω μια αδερφή με αναπηρία, αν υπάρχει Θεός βλέπει"

Οι ιστορίες που συντάραξαν τους τηλεθεατές αφήνοντάς τους στο πιο κρίσιµο σηµείο συνεχίζονται, πλην όµως µε αναπάντεχη τροπή.

Παράλληλα, ανοίγει ο δρόµος για νέες, ακόµα πιο συναρπαστικές περιπέτειες. Οι ζωές των γνώριµων ηρώων της Μάνης διασταυρώνονται µε εκείνες των νέων προσώπων που µπαίνουν στη «Γη της ελιάς» -µεταξύ των οποίων η «αινιγµατική» και «σκοτεινή» Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου- και ένα ντόµινο εκρηκτικών εξελίξεων ξεκινά.


Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του 4ου κύκλου

Όπως θα δούµε στο πρώτο διπλό επεισόδιο, η νύχτα µετά τον γάµο της Αθηνάς και του Τζον κυλά µέσα στον τρόµο και την αγωνία. Το ξηµέρωµα βρίσκει δυο σπίτια, της Αθηνάς και του Ισίδωρου, καµένα και έναν άνθρωπο νεκρό.

Στο µεταξύ, ο Μιχάλης Χατζής (Στέφανος Μιχαήλ), ο καινούργιος διευθυντής στην εταιρεία των Βρεττάκων, έρχεται απροειδοποίητα στην Ελλάδα, αλλά µια δυσάρεστη έκπληξη τον περιµένει αµέσως µετά την άφιξή του.

Από την πλευρά της, η Αρετή κάνει ραντεβού µε τον καναλάρχη και δέχεται πρόταση για την παρουσίαση εκποµπής, τα πράγµατα όµως δεν είναι όπως φαίνονται.

Ο ∆ηµοσθένης και η Ασπασία µπαίνουν στο σπίτι της Ξένιας στην Αλεξανδρούπολη και, υπό την απειλή όπλου, εκείνος αρπάζει το παιδί.

Λίγο αργότερα, βλέπουµε τους Βρεττάκους στους καινούργιους τους ελαιώνες στην Αττική. Ακόµα, ένα παπάς φτάνει στην Αρεόπολη και η διαµονή του εκεί προβλέπεται επεισοδιακή.

Ο Μιχάλης Χατζής, πάλι, πηγαίνει στη Μάνη µε την αρραβωνιαστικιά του, τη Νόρα (Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου), η οποία κρύβει µια σκοτεινή προσωπικότητα, που σύντοµα θα «επαναστατήσει».

Ο Στάθης (Πασχάλης Τσαρούχας) δανείζεται το αυτοκίνητο του ∆ηµοσθένη και, την ώρα που ετοιµάζεται να µπει, γίνεται έκρηξη…. Θα ζήσει ή όχι; Έχει τραυµατιστεί; Ποιες θα είναι οι συνέπειες για τον ήρωα; Η αγωνία κορυφώνεται.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» στις 21/09/2024