Πέρασαν 23 χρόνια από την κυκλοφορία της ταινίας «Το κλάµα βγήκε από τον παράδεισο»: Πρόκειται για ένα έργο που αγαπήσαµε, που «έσπασε» το box office και αποτέλεσε tribute στον ελληνικό κινηµατογράφο. Και τώρα έρχεται «Η κατάρα της Τζέλας ∆ελαφράγκα», η σειρά για την οποία έχουµε γράψει εδώ και πολύ καιρό, καθώς ως ιδέα εξαρχής µάς ενθουσίασε. Πρόκειται για σάτιρα-φόρο τιµής στις µεγαλύτερες επιτυ χίες της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης, ιδωµένη από την κωµική µατιά του δίδυµου των επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου - Μιχάλη Ρέππα.

«Η παρωδία είναι γελοιογραφία του έργου στο οποίο αναφέρε ται. Και εµείς 23 χρόνια µετά επιστρέφουµε στο “Κλάµα βγήκε από τον παράδεισο”, αλλά παρωδούµε τη σύγχρο νη τηλεόραση», λένε οι ίδιοι οι δηµιουργοί.

Στα επιµέρους, η σειρά, που θα κάνει το χειλάκι µας να σκάσει, έχει πρεµιέρα απόψε, στις 21.00, στον Alpha.

*Διαβάστε ακόμα: Μιχάλης Ρέππας για τις “Τρεις Χάριτες”: “Ήταν βλακώδες λάθος μας να απαγορεύσουμε τις επαναλήψεις”


Με φόντο την Πελοπόννησο, µας µεταφέρει ανάµεσα σε δύο χωριά, την Άνω και Κάτω… Παπαριά (ουχί Παναγιά, κατά τον ∆ιονύ ση Παπαγιαννόπουλο, όταν καταµετρούσε τις ψήφους του «Γκόρτσου» και του Ανδρέα Μπάρκουλη στο επικό «Τζένη Τζένη»). Εκεί εξελίσσεται µία ιστορία αγάπης Ρωµαίου και Ιουλιέτας, που το δίδυµο υπόσχεται πως θα µας κάνει να ξεκαρδιστούµε: «Αδί στακτοι επιχειρηµατίες, δια πλοκή, επαγγελµατίες δολοφό νοι, εκβιασµοί, απαγωγές και κάθε είδους πιθανή και απίθανη ανατροπή θα συµβεί σε αυτή τη σειρά». Ας είναι καλά το «Τζέλα ∆» και τα φουγάρα του, γιατί, µπορεί ο αδέκαστος δικηγόρος Στέφα νος Μπάρας να συνταξιοδοτή θηκε εις τας Αθήνας, αλλά η κατάρα της Τζέλας θα παρα µείνει εις τους αιώνας.

Πρω ταγωνιστούν (µε αλφαβητική σειρά) αγαπηµένα πλάσµατα: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιάννης Απέργης, Σοφία Βο γιατζάκη, Βάσω Γουλιελµάκη, Τζένη ∆ιαγούπη, Τζόυς Ευείδη, Μάνος Ιωάννου, Κώστας Καζάκας, Άννα Κουρή, Καίτη Κωνσταντίνου, Νίκη Λάµη, Μαρία Λεκάκη, Αντώνης Λουδάρος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Αντι γόνη Νάκα, Σπύρος Πούλης, Μιχάλης Ρέππας, Χρύσα Ρώπα, Μαριέλα Σαββίδου, Μαίρη Σαου σοπούλου, Πάνος Σταθακόπουλος, ∆ήµητρα Στογιάννη, Έλενα Χαραλαµπούδη, Χάρης Χιώτης.