Προχθές δόθηκε σκληρή µάχη σε όλες τις ζώνες, ενώ νέα προγράµµατα προστέθηκαν στις µεσηµεριανές και απογευµατινές ζώνες των καναλιών, για να αυξηθεί ο ήδη τεράστιος ανταγωνισµός.

Στο Mega έκανε πρεµιέρα το «Πάµε ∆ανάη!» µε τη ∆ανάη Μπάρκα, σηµειώνοντας στην πρεµιέρα της 10,9%. Στην απογευµατινή ζώνη του καναλιού επέστρεψε το παιχνίδι «The Chase» µε τη Μαρία Μπεκατώρου, µε 14,4%. 14,5% έδειξε η Nielsen για τον ΑΝΤ1, τη Ζέτα Μακρυπούλια και το «Ρουκ Ζουκ». Το δε πρώτο επεισόδιο του «5Χ5» µε τον Θάνο Κιούση σηµείωσε 12,7% και το «Ποιος θέλει να γίνει εκατοµµυριούχος» µε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (που χθες νοσηλεύτηκε, καθώς έφαγε, όπως είπε, «άπλυτα λαχανικά») 15,7%.

Στην απογευµατινή ζώνη του Alpha ξεκίνησαν οι «Οικογενειακές ιστορίες», µε 16,6%. Η πρεµιέρα του «Deal» µε νέο «τιµονιέρη» τον Γιώργο Θαναηλάκη κατέγραψε 15,3% και η επίσηµη πρώτη φέτος του «Shopping Star» µε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου µόλις 9,2%. Καλύτερα τα πήγε το «Cash or Trash», επίσης στο Star, µε τη ∆έσποινα Μοιραράκη και 13,4%.

Ενώ ο «Τροχός της τύχης», στον ίδιο σταθµό µε τον Πέτρο Πολυχρονίδη, κατέγραψε 23,6%, αναδεικνύοντας τον «Τροχό» θριαµβευτή! Τα µαντάτα για το Open και την κοινωνική εκποµπή του Πέτρου Κουσουλού «Open τώρα!» δεν ήταν θετικά -µε 6,7%- και ακόµα χειρότερα για την Ντίνα Νικολάου µε το «Open Kitchen»: Κατέγραψε 4,6%!

Όσο για τις σειρές, η «Γης της ελιάς» στο Mega επαναπαύτηκε -σε πρώτο χρόνο- στο 20,1%. Άσχηµα δεν τα πήγε ούτε το «Grand Hotel» στον ΑΝΤ1, µε 18,1%. Ούτε «Ο τιµωρός» του Alpha, µε 16,1%. Η δε «Φάρµα», στο prime time του Star, µε τον «θείο Λέο» Κουτσόπουλο, στο δεύτερο επεισόδιο σηµείωσε 9,1%. Επίσης 9,1% έκανε το «Tempting Fortune» στον Σκάι, ενώ, τέλος, για το «Survivor» το «ραβασάκι» της Nielsen έδειξε 11,3%.