Δύο χρόνια μετά την απόκτηση της Village Roadshow, ο ΑΝΤ1 «μπουστάρει» περαιτέρω την ελληνική κινηματογραφική αγορά μέσω σύστασης νέας εταιρείας, αποστολή της οποίας είναι η παραγωγή και διανομή ψυχαγωγικών πρότζεκτ.

Τοποθετεί δε επικεφαλής της τον βραβευμένο με «θείο Oscar» και BAFTA παραγωγό Gareth EllisUnwin και τον καλωσορίζει θερμά στο δυναμικό του.

Ιδρυτής της Bedlam Film Productions με έδρα το Λονδίνο, ο Gareth Ellis-Unwin υπήρξε βασικός παραγωγός της βρετανικής ανεξάρτητης ταινίας του 2010, με τις υψηλότερες στην κατηγορία της εισπράξεις όλων των εποχών (450.000.000 δολάρια παγκοσμίως). Αναφερόμαστε στο θρυλικό έργο «Ο λόγος του βασιλιά» («The King’s Speech»), με τους εκπληκτικούς Κόλιν Φερθ, Τζέφρεϊ Ρας και Ελένα Μπόναμ Κάρτερ, που απέσπασε επτά βραβεία BAFTA και τέσσερα βραβεία Oscar, συμπεριλαμβανομένου τoυ «τρόπαιου» της Καλύτερης Ταινίας και Α΄ Ανδρικού Ρόλου στον Φερθ.

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, ο Gareth Ellis-Unwin είναι επίτιμο μέλος σε δεκάδες διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ, καθώς και μέλος με δικαίωμα ψήφου στα πλέον κορυφαία από αυτά. Προφανώς αναμένουμε τα καλύτερα, με τέτοια -μεγάλη και σπουδαία- θητεία.