Η Γλυκερία δακρυσμένη μίλησε για τα συναισθήματά της για τον Αναστάση, με αφορμή την αποχώρηση του από το χθεσινό επεισόδιο του «Power of Love».

Επίσης, έθιξε το θέμα της διαφοράς ηλικίας τους, καθώς εκείνη είναι 21 και εκείνος 45, η οποία σχολιάστηκε αρνητικά στα κοινωνικά δίκτυα, όπως υποστήριξε η ίδια.

Αρχικά, η Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε την παίκτρια για τα τρία πράγματα που της προσφέρει ο Αναστάσης στη ζωή της.

Power of Love: «Αυτό νιώθω, νιώθω τυχερή. Ειλικρινά τον βρήκα, τον βρήκα»

Γλυκερία: «Κατερίνα μου όταν έμπαινα εδώ μέσα δεν πίστευα ότι θα βρω τον άνθρωπό μου. Δεν το πίστευα. Ο Αναστάσης με κάνει να νιώθω μοναδικά, μοναδικά όμως. Νιώθω μια ασφάλεια μαζί του, μια σιγουριά. Πάντα είναι με τον καλό λόγο, δεν λέει τίποτα άσχημο για κανέναν άνθρωπο, για κανέναν άνθρωπο. Αυτός ο άνδρας είναι πρότυπο»

Καραβάτου: «Είσαι πολύ τυχερή»

Γλυκερία: «Αυτό νιώθω, νιώθω τυχερή. Ειλικρινά τον βρήκα, τον βρήκα»

Καραβάτου: «Φαίνεται αυτό που έχετε να είναι αυθεντικό, να είναι ωραίο»

Γλυκερία: «Δυστυχώς εκεί πέρα έξω οι άνθρωποι δίνουν βάση σε μια ηλικία και έχουμε φάει πολύ πόλεμο για αυτόν τον λόγο, για τη διαφορά ηλικίας»

Καραβάτου: «Εσύ με τον Αναστάση; Από ποιον έχετε φάει πόλεμο;»

Γλυκερία: «Από τα social media. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όντως η ηλικία είναι απλώς ένα νούμερο, δεν παίζει κανένα απολύτως νόημα, κανένα νόημα. Αν δύο άνθρωποι νιώθουν καλά ο ένας με τον άλλον αυτό έχει σημασία και εγώ με τον Αναστάση νιώθω τέλεια»