Ευχές στη Μαρία Αντωνά και τον Γιώργο Λιάγκα έστειλε από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή τις δηλώσεις της ραδιοφωνικής παραγωγού στις κάμερες, θέλησε να αναφερθεί στο ειδύλλιο που ξεκίνησε ανάμεσα σε εκείνη και τον παρουσιαστή του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1.

«Μπράβο της, μια χαρά, εξαιρετικά απαντάει σε όλα. Χάρηκα πάρα πολύ και για τον Γιώργο. Ξέρω ότι μας βλέπει, έχω πολύ καλές σχέσεις μαζί της. Μου έστειλε και “καλή επιτυχία, να σκίσεις”. Είναι ευγενέστατη», είπε αρχικά η ΚatKen μετά την προβολή των σχετικών δηλώσεων.

*Διαβάστε ακόμα: Μαρία Αντωνά: "Δεν κρύβω τη σχέση μου με τον Γιώργο Λιάγκα" – Τι είπε για τη φωτιά στη μεζονέτα του παρουσιαστή


«Ούτε το διαψεύδει ούτε το επιβεβαιώνει και περνάει καλά. Να σας πω γιατί στενοχωρήθηκα όμως το καλοκαίρι; Έβλεπα φωτογραφίες από τα ίδια μέρη που είχαν πάει, αλλά δεν ανέβασαν κοινές φωτογραφίες. Ούτε είπαν σε κανέναν “μην τραβάτε”. Ελεύθεροι είναι και οι δύο, μια χαρά κάνουν. Έβλεπα όμως τα σχόλια… Tι κακία είναι αυτή, ρε παιδιά;», συνέχισε προσθέτοντας: «Ποιον ενοχλούν; Ο Γιώργος είναι χωρισμένος εδώ και χρόνια, κάνει τη ζωή του. Η Μαρία δεν έχει ακόμα δημιουργήσει οικογένεια. Μακάρι να προχωρήσουν. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την τοξικότητα των social media», κατέληξε. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4gy8t9cyy8p)