Μετά την πρεµιέρα του «The Road Show» µε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο ΑΝΤ1 προσθέτει και δεύτερη ταξιδιωτική εκποµπή στο πρόγραµµά του. Πρόκειται για το «Reunion», που θα φτάσει στα πέρατα της Γης ταξιδεύοντας σε τρεις ηπείρους µε πρωταγωνιστές -όπως σας έχουµε προϊδεάσει πολύ καιρό πρινδύο πασίγνωστα πρόσωπα.

Η ιστορία ξεκινά κάπως έτσι… Είµαστε στο 2014 και δύο φίλοι, ο Σάκης Τανιµανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, ξεκινούν ένα ταξίδι που έµελλε να αλλάξει τη ζωή τους για πάντα. Ένα ταξίδι που ενέπνευσε εκατοµµύρια θεατές να εξερευνήσουν τον κόσµο και να δουν τη ζωή µε τη φιλοσοφία του «you only live once» (ζεις µονάχα µια φορά).

Την Πέµπτη, λοιπόν, 17 Οκτωβρίου στις 22.30 κλείνουµε ραντεβού για να δούµε την επανένωσή τους στο «Reunion» από το κανάλι του Αµαρουσίου.

Τι θα ζήσουµε µαζί τους στα 12 επεισόδια που έχουν δροµολογηθεί; Μεταξύ άλλων, εµπειρίες µε γορίλες στην οµίχλη της Ουγκάντας (όχι µε τη Σιγκούρνι Γουίβερ, δυστυχώς, όπως είναι ο τίτλος της υπέροχης οµώνυµης ταινίας, όπου πρωταγωνιστεί), στην έρηµο του Φεστιβάλ «Burning Man» στη Νεβάδα και στην κουλτούρα K-Pop της Σεούλ. Από µία ξεχωριστή διαδροµή, µε κινηµατογράφηση τελευταίας τεχνολογίας, οι δύο φίλοι υπόσχονται να εξερευνήσουν προορισµούς που δεν έχουµε φανταστεί, να αναδείξουν ανθρώπινες ιστορίες, να καθρεφτίσουν εντυπωσιακά τοπία και να µας µεταφέρουν τις εµπειρίες που ήδη βιώνουν και θα βιώσουν.

Η προετοιµασία της εκποµπής είχε ξεκινήσει αρκετό καιρό νωρίτερα -αφού, όπως εξυπακούεται- προηγήθηκε, νωρίτερα ακόµα, πλήρης αποκατάσταση των φιλικών σχέσεων των παρουσιαστών (είχαµε αναφερθεί σχετικά δηµοσιοποιώντας δηλώσεις τους στις αρχές του καλοκαιριού). Για την ιστορία, τη σφραγίδα του στην παραγωγή βάζει ο Τανιµανίδης και στη σκηνοθεσία ο Μαυρίδης. Μετά την ολοκλήρωση των πρώτων 12 επεισοδίων -ανάλογα βεβαίως και µε τα ραβασάκια της Nielsen που µετρούν την τηλεθέαση, σε συνδυασµό πάντα µε το ενδιαφέρον από πλευράς χορηγών-, υπάρχει µεγάλη πιθανότητα να υπάρξει και δεύτερος κύκλος. Από την επόµενη (εννοείται) πια σεζόν.