Με καυστικό τρόπο σχολιάζει ο εκδότης των «Παραπολιτικών», Γιάννης Κουρτάκης, την άρνηση των δύο πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά να δώσουν το «παρών» στο σημερινό «γαλάζιο» street party στη Ρηγίλλης για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ.

*Διαβάστε ακόμα: Νέα Δημοκρατία: Δεν πάνε Ρηγίλλης για τα 50 χρόνια της παράταξης Σαμαράς και Καραμανλής - "Κανένα σχόλιο", η αντίδραση της Πειραιώς - Όλο το παρασκήνιο

«Τους τίμησε η Παράταξη. Τους έκανε αρχηγούς της. Έγιναν πρωθυπουργοί από την ψήφο των ανώνυμων νεοδημοκρατών», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κουρτάκης σε ανάρτησή του στο X, τονίζοντας ότι «ως ανταπόδοση στη στήριξη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη, ήταν (το δικό τους) γύρισμα της πλάτης στην ιστορική διαδρομή της ΝΔ».

Τέλος, ο κ. Κουρτάκης κλείνει την ανάρτησή του λέγοντας με νόημα πως «η τιμή τιμή δεν έχει και χαρά σ' τον που την έχει».


Η ανάρτηση του Γιάννη Κουρτάκη

Τους τίμησε η Παράταξη. Τους έκανε αρχηγούς της. Έγιναν πρωθυπουργοί από την ψήφο των ανώνυμων νεοδημοκρατών. Ως ανταπόδοση στη στήριξη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη, ήταν (το δικό τους) γύρισμα της πλάτης στην ιστορική διαδρομή της ΝΔ. Στους αγώνες και την προσφορά του σταθερότερου πυλώνα του πολιτικού συστήματος στη χώρα.

ΥΓ.: Στο χωριό μου λένε ότι «Η τιμή τιμή δεν έχει και χαρά σ' τον που την έχει»