Eνα ακόµη µπεστ σέλερ που έχει πουλήσει πάνω από 2.300.00 αντίτυπα παίρνει τον δρόµο για τη µικρή οθόνη. Πρόκειται για το µυθιστόρηµα της Λένας Μαντά «Το σπίτι δίπλα στο ποτάµι», τα δικαιώµατα του οποίου για µεταφορά στην TV πήρε ο Alpha.

Σε προχωρηµένες συζητήσεις για τη συµµετοχή της στο µεγαλεπήβολο πρότζεκτ είναι η Ευγενία Ξυγκόρου που πέρσι πρωταγωνιστούσε στη σειρά, επίσης του Alpha, «Το προξενιό της Ιουλίας». Η υπόθεση αφορά την ιστορία πέντε αδελφών που µεγαλώνουν µε τη µητέρα τους σε ένα χωριό στον Όλυµπο, δίπλα σ’ ένα ποτάµι. Μαζί µε την Ευγενία, θα είναι και η Αναστασία Παντούση µε τη Νάνσυ Μπούκλη.

Αναζητούνται ακόµη δύο γυναίκες πρωταγωνίστριες.

*Διαβάστε ακόμα: Συγκινεί η Μαντά για τον σύζυγό της: "Ο Γιώργος ζούσε με δανεικό χρόνο - Είναι ακόμα στα κύτταρά μου, μου λείπει το χέρι που μου κρατούσε"



Στη νέα δραµατική σειρά, που προγραµµατίζεται για το φθινόπωρο του 2025, η ιστορία αναφέρεται στις αδελφές Μελισάνθη, Ιουλία, Ασπασία, Πολυξένη και Μαγδαληνή, οι οποίες µεγαλώνουν µε τη µητέρα τους σε ένα χωριό στον Όλυµπο, δίπλα σ’ ένα ποτάµι. Αυτό που επιθυµούν και οι πέντε είναι να γνωρίσουν τη ζωή µακριά από το πατρικό τους. Και θα το καταφέρουν! Η µοίρα θα τις στείλει στα τέσσερα σηµεία του ορίζοντα.

Μιλώντας για τη µεταφορά του µπεστ σέλερ βιβλίου της στη µικρή οθόνη η Λένα Μαντά είχε πει πρόσφατα στην εκποµπή «Super Κατερίνα»: «Είδα τα πρώτα σενάρια που έχουν γραφτεί από τον κύριο Ιωσηφέλη (σ.σ.: Παναγιώτης Ιωσηφέλης, ο σεναριογράφος που αυτή την περίοδο υπογράφει την «Παραλία») και είµαι ενθουσιασµένη µε όσα είδα. Άλλοι οι κανόνες που διέπουν µια σειρά και ένα βιβλίο. Είναι αδύνατον να µεταφερθεί ένα βιβλίο στη µεγάλη οθόνη όπως είναι. Βλέπω µια υπερπροσπάθεια για µια υπερπαραγωγή που θα βγει, είναι όλοι πάνω από το βιβλίο µου, το βλέπω να υλοποιείται και είµαι πάρα πολύ χαρούµενη. Όταν άκουσα για τον Alpha είπα ότι θα βγει κάτι πάρα πολύ καλό».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d20lyom7a7fl)