Η χθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Αγγλία - Ελλάδα στο Γουέμπλεϊ για την 3η αγωνιστική του Nations League «τράβηξε» το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, όπως φάνηκε και στα ποσοστά τηλεθέασης.

Η βραδιά ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά μετά τον ξαφνικό θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, με τους παίκτες να φορούν μαύρο περιβραχιόνιο ως ένδειξη πένθους.

Η τηλεθέαση κινήθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα που «άγγιξε» σε τέταρτο στο δυναμικό κοινό το 47,8%.

Δείτε επίσης: Τζορτζ Μπάλντοκ: Τα δάκρυα των συμπαικτών του στην Εθνική μετά το τέλος του αγώνα - Το βλέμμα του Παυλίδη, το ξέσπασμα του Μπακασέτα και τα ανατριχιαστικά λόγια του Μάνταλου



Συγκεκριμένα στο δυναμικό κοινό ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδος κατέγραψε 36,1% κατακτώντας την πρωτιά και ακολούθησε το «Grand Hotel» με 13,4% και η «Γη της Ελιάς» με 10%.

Στο γενικό σύνολο, η αναμέτρηση Αγγλίας - Ελλάδας είχε μέσο όρο 34,3% και ακολούθησαν το «Grand Hotel» με 18,2% και η «Γη της Ελιάς» με 17,5%, διαμορφώνοντας έτσι την πρώτη τριάδα και στα δύο κοινά.

Δείτε ακόμη: Πώς είδαν τα βρετανικά ΜΜΕ το "έπος" της Εθνικής στο Γουέμπλεϊ - Οι "ύμνοι" του Guardian για την "πιο γλυκόπικρη ένδοξη νίκη"