Επειτα από απουσία μίας σεζόν, το «The Voice» επανήλθε στην μικρή οθόνη το βράδυ του Σαββάτου από τη συχνότητα του Σκάι. Αποτέλεσμα: Ο ατακαδόρος Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος απείχε από την παρουσίαση του σόου τις τέσσερις τελευταίες σεζόν, επέστρεψε δυναμικά.

Το κοινό (τον) επικρότησε και ήρθε η άνοιξη - όπως διαπιστώσαμε από τα «ραβασάκια» της Nielsen.

«Καλησπέρα σας! Καλησπέρα και καλώς ήρθατε! Καλώς ήρθατε και εσείς, εδώ στο πλατό, καλώς ήρθατε και εσείς που συντονιστήκατε απόψε στη συχνότητα του Σκάι για να παρακολουθήσετε την έναρξη της 10ης σεζόν του “The Voice”. Δέκα κύκλοι είναι αριθμός ρεκόρ για μουσικό talent show στην Ελλάδα», είπε αρχικά ο σεναριογράφος, ηθοποιός και παρουσιαστής. Για να προσθέσει αμέσως μετά: «Όπως ξέρετε, τα τελευταία τέσσερα χρόνια οικοδεσπότης του σόου ήταν ένας εξαιρετικός παρουσιαστής και σπάνιος συνεργάτης, ο Γιώργος Λιανός. Ο Γιώργος ζει μόνιμα πια στη Δομινικανή Δημοκρατία (λόγω βεβαίως του ότι παραμένει οικοδεσπότης του ελληνικού “Survivor”, που φυσικά μεταδίδει ο Σκάι)». Κι έσπευσε στην αποκάλυψη: «Αυτόν τον Νοέμβριο κατεβαίνει υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με τον εκλογικό συνδυασμό του Λουίς Σαβέλ Φερνάντεζ». «Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και σε αυτόν τον νέο του ρόλο. Επειδή λοιπόν τα δρομολόγια Αίγινα - Πειραιάς θα είναι πολύ πιο εύκολα από τα αντίστοιχα Αθήνα - Άγιος Δομίνικος, μαντέψτε ποιος θα παρουσιάσει το σόου φέτος. Το βρήκατε!», επισήμανε επιστρατεύοντας το χαρακτηριστικό του χιούμορ.
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4u15hrldwe9)
Στη συνέχεια υποδέχθηκε στο πλατό τα τέσσερα μέλη της ανανεωμένης κριτικής επιτροπής. Ο λόγος για τους παλαιούς Έλενα Παπαρίζου και Πάνο Μουζουράκη και τους νέους Γιώργο Μαζωνάκη και Χρήστο Μάστορα.

Το μουσικό talent show επέστρεψε με υψηλά νούμερα κερδίζοντας με άνεση τη ζώνη του Σαββατόβραδου. Η πρεμιέρα του «Τhe Voice», σύμφωνα με τα πρώτα μεικτά μερίδια τηλεθέασης της Nielsen, σημείωσε 23,6% στο σύνολο και 21,7% στο δυναμικό κοινό 18-54. Στο δυναμικό κοινό η τηλεθέαση έφθασε σε τέταρτο μέχρι και 27,6%. Με άλλα λόγια, σούπερ comeback.