Με καυστικό τρόπο σχολιάζει ο εκδότης των «Παραπολιτικών», Γιάννης Κουρτάκης, τα "χαριεντίσματα" (δείτε εδώ φωτογραφίες) των Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά με τον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά, στα βραβεία επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ).

«Ας θαυμάσουμε τους παλιούς ηγετες της Δεξιάς», αναφέρει με βιτριολικό σχόλιο σε ανάρτηση του στο Χ ενώ, υπενθυμίζει για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ότι: «Θυμάστε τον @samaras_antonis που θα τους πήγαινε «μέχρι τέλους;». Ένας απ αυτούς που θα «τελείωνε» ήταν υποθέτω και ο @nikospappas16. Ωστόσο όπως προκύπτει από την φωτογραφία προτίμησε αντί να τον «τελειώσει» να τον διπλοχαιρετησει».

6341109
6341125
6341158
6341161
6341163-1
6341168


Η ανάρτηση του Γιάννη Κουρτάκη

«Τον θυμάστε τον @samaras_antonis που θα τους πήγαινε «μέχρι τέλους;». Ένας απ αυτούς που θα «τελείωνε» ήταν υποθέτω και ο @nikospappas16. Ωστόσο όπως προκύπτει από την φωτογραφία προτίμησε αντί να τον «τελειώσει» να τον διπλοχαιρετησει. Ο άλλος πρόεδρος ο Καραμανλής , ομολογώ ότι υπήρξε πιο ξεκάθαρος, αφού ουδέποτε έκρυψε την εκτίμηση του στην κυβέρνηση @atsipras και κατ´ επέκταση στους στενούς συνεργάτες του. Ας θαυμάσουμε τους παλιούς ηγετες της Δεξιάς, με τον Νίκο Παππα.

Υ.Γ.: Το 13-0 με το οποίο καταδίκασαν οι Αρεοπαγίτες τον Παππά, προφανώς και δεν επηρεάζει την δημόσια συμπεριφορά των Καραμανλή - Σαμαρά. Άλλωστε, τι σημασία έχει μια τελεσίδικη καταδίκη μπροστά στην κόντρα με τον Μητσοτάκη.»