Γιάννης Κουρτάκης για τα "χαριεντίσματα" Σαμαρά-Καραμανλή με τον Νίκο Παππά: "Ας θαυμάσουμε τους παλιούς ηγέτες της Δεξιάς - Από το... "μέχρι τέλους" στους διπλοχαιρετισμούς"
Ανάρτηση στο X
Το καυστικό σχόλιο του εκδότη των "Παραπολιτικών" για τη νέα κοινή εμφάνιση Καραμανλή - Σαμαρά και τα "πηγαδάκια" με τον Νίκο Παππά του ΣΥΡΙΖΑ
«Ας θαυμάσουμε τους παλιούς ηγετες της Δεξιάς», αναφέρει με βιτριολικό σχόλιο σε ανάρτηση του στο Χ ενώ, υπενθυμίζει για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ότι: «Θυμάστε τον @samaras_antonis που θα τους πήγαινε «μέχρι τέλους;». Ένας απ αυτούς που θα «τελείωνε» ήταν υποθέτω και ο @nikospappas16. Ωστόσο όπως προκύπτει από την φωτογραφία προτίμησε αντί να τον «τελειώσει» να τον διπλοχαιρετησει».
Η ανάρτηση του Γιάννη Κουρτάκη
«Τον θυμάστε τον @samaras_antonis που θα τους πήγαινε «μέχρι τέλους;». Ένας απ αυτούς που θα «τελείωνε» ήταν υποθέτω και ο @nikospappas16. Ωστόσο όπως προκύπτει από την φωτογραφία προτίμησε αντί να τον «τελειώσει» να τον διπλοχαιρετησει. Ο άλλος πρόεδρος ο Καραμανλής , ομολογώ ότι υπήρξε πιο ξεκάθαρος, αφού ουδέποτε έκρυψε την εκτίμηση του στην κυβέρνηση @atsipras και κατ´ επέκταση στους στενούς συνεργάτες του. Ας θαυμάσουμε τους παλιούς ηγετες της Δεξιάς, με τον Νίκο Παππα.
Υ.Γ.: Το 13-0 με το οποίο καταδίκασαν οι Αρεοπαγίτες τον Παππά, προφανώς και δεν επηρεάζει την δημόσια συμπεριφορά των Καραμανλή - Σαμαρά. Άλλωστε, τι σημασία έχει μια τελεσίδικη καταδίκη μπροστά στην κόντρα με τον Μητσοτάκη.»
Τον θυμάστε τον @samaras_antonis που θα τους πήγαινε «μέχρι τέλους;». Ένας απ αυτούς που θα «τελείωνε» ήταν υποθέτω και ο @nikospappas16. Ωστόσο όπως προκύπτει από την φωτογραφία προτίμησε αντί να τον «τελειώσει» να τον διπλοχαιρετησει. Ο άλλος πρόεδρος ο Καραμανλής , ομολογώ ότι… pic.twitter.com/KA7mjSFZwY