Πρεμιέρα με πρωτιά στην τηλεθέαση έκανε προχθές, 14/10, η οικογενειακή κωμωδία του Mega «Έχω παιδιά», συνοδευόμενη από πλήθος θετικών σχολίων.

Οι τηλεθεατές αγκάλιασαν τη νέα πρόταση μυθοπλασίας του Μεγάλου καναλιού, εκτοξεύοντάς τη στην πρώτη θέση της τηλεθέασης. Η κωμική σειρά «Έχω παιδιά» κατέκτησε την κορυφή στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό της τάξης του 19,6%. Η σειρά επικράτησε στον ανταγωνισμό με τη διαφορά, στη ζώνη μετάδοσής της, να καταγράφεται στις 5,2 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες, κάτι που σε συνθήκες υψηλού ανταγωνισμού δεν το λες και αμελητέα ποσότητα. Ταυτόχρονα, όπως (φανταζόμαστε) θα περιμένατε, κέρδισε την πρώτη θέση και στο σύνολο του κοινού, σημειώνοντας ποσοστό 18,4%.

*Διαβάστε ακόμα: Ευγενία Σαμαρά: Η κρίση ηλικίας, η προσωπική ζωή και η εξομολόγηση – "Είχα μεγαλοποιήσει καταστάσεις"


Στα δε μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε χαμός. «Λούστηκε» το σίριαλ με θετικά σχόλια - είχαν λείψει τα οικογενειακά πρότζεκτ από την εγχώρια τηλεόραση. Ορισμένοι, μάλιστα, παρότι το στόρι διαφέρει, έσπευσαν σε αντιπαραβολή με το «Ευτυχισμένοι μαζί» (με τους Γιάννη Μπέζο και Κατερίνα Λέχου), το οποίο επίσης προβλήθηκε από το Mega. Διακρίνεται εξάλλου το κανάλι για τέτοιου τύπου σειρές και ενδεικτικά να θυμίσουμε τις «Τρεις Χάριτες» και το «Ρετιρέ» -εύκολα, παρεμπιπτόντως, στην κατηγορία θα συμπεριλαμβάναμε και τους «Δυο ξένους»-, που ακόμα το κοινό προτιμά δίνοντάς τους υψηλή τηλεθέαση.

Στα επιμέρους, η διαφορά από τον ανταγωνισμό κυμάνθηκε στις 2,8 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες. Η κάλυψη ξεπέρασε τους 1.500.000 τηλεθεατές, ενώ σε επιμέρους κοινό η τηλεθέαση της σειράς έφτασε το 27,1%.

Για τους γνώστες της τηλεόρασης, πέρα από το σενάριο που υπογράφει ο πανέξυπνος κύριος που έφερε το stand up στο Ηρώδειο την 1η Οκτωβρίου, και ο λόγος για τον Λάμπρο Φισφή, είναι και οι δύο πρωταγωνίστριές του που ενδιαφέρουν τους τηλεθεατές. Αφενός η Αθηνά Οικονομάκου «διατυμπανίζει» -και καλά κάνει, αφού έτσι της αρέσει- τον έρωτά της με τον μπασκετμπολίστα Μπρούνο Τσερέλα. Αφετέρου, η Ευγενία Σαμαρά, που με το έμφυτο μπρίο της παρουσιάζει και το «Switch» στην ΕΡΤ, δίχως να απαντά για το αν σχετίζεται με τον συνάδελφό της, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο ή όχι, και απασχολεί τον κόσμο. Φάνηκε ήδη - και από τα ραβασάκια της Nielsen.