Πρεµιέρα για τον τρίτο κύκλο του «Famagusta» την Κυριακή, 3/11, στις 21.00 στο Mega. Η δραµατική σειρά του Μεγάλου Καναλιού -και η πιο επιτυχηµένη από πλευράς τηλεθέασης τη σεζόν που πέρασε- έκανε φινάλε µε την αποκάλυψη πως ο Μάικλ (Χρήστος Λούλης) είναι ο γιος της οικογένειας Σέκερη (συγκεκριµένα των Κοραλίας Καράντη - Γιάννη Μπέζου).

Πώς θα υποδεχτεί ο Αντρέας (Μπέζος) και η Χριστίνα (Καράντη) το νέο πως ο γιος τους, που αναζητούσαν επί 50 χρόνια, είναι ζωντανός; Πώς θα αντιδράσει η µητέρα µαθαίνοντας ταυτόχρονα για την ασθένεια του δεύτερου γιου της, του Παύλου (Αντρέας Γεωργίου);

*Διαβάστε ακόμα: Famagusta: Ο Γιάννης Μπέζος για τις αντιδράσεις των Τούρκων -''Δεν μου κάνει καμία έκπληξη'' (Βίντεο)


Το πρώτο επεισόδιο του τρίτου και τελευταίου κύκλου ξεκινά µε αναδροµή στον Νοέµβριο του 1974. Ο Μακάριος απευθύνεται στον ελληνικό λαό µε το εµβληµατικό του διάγγελµα και περνάει στην Ιστορία.

Στο σήµερα, ο Παύλος, η Μαριάννα και η ∆άφνη µαθαίνουν πως ο Μάικλ είναι ο χαµένος αδερφός τους. Ο Κλεάνθης, παρά την αρχική του αντίσταση, καταθέτει ξανά στο δικαστήριο υπέρ του Θοδωρή. Στο σπίτι της συγκλονισµένης από τις αποκαλύψεις οικογένειας Σέκερη, ο Μάικλ διηγείται την ιστορία του όπως τη γνώριζε έως τώρα. Ενώ αποκαλύπτεται πως η θετή του µητέρα εξαρχής γνώριζε τα πάντα.

Καθώς πάλι η έρευνα για το ντοκιµαντέρ συνεχίζεται, καταγράφει τη µαρτυρία δύο αδερφών που ως παιδάκια υποβλήθηκαν σε φρικτά βασανιστήρια από Τούρκους στρατιώτες και έζησαν ξεκάθαρα από τύχη. Η ∆άφνη και ο Τεύκρος ετοιµάζονται για τον γάµο τους, ενώ τελικά, λόγω αµφιβολιών, ο Θοδωρής απαλλάσσεται - και η απόφαση προκαλεί αντιδράσεις. Η Σιµώνη, που µε τη σειρά της βρίσκεται στην Κύπρο για τη δίκη, ενηµερώνεται από την τηλεόραση για την εµπλοκή της ΜΚΟ του συζύγου της σε τεράστιο οικονοµικό σκάνδαλο.

Τέλος, η Χριστίνα βρίσκει τον Παύλο λιπόθυµο στο πάτωµα της κουζίνας… και το σασπένς κορυφώνεται.