Μετά τη δήλωση του δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου για μεταγραφή που υπήρξε στον Alpha, με «αέρα» (μετακίνησης) 1.000.000 ευρώ, αρκετοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν και άφησαν να διαρρεύσει στους διαδρόμους των καναλιών και γενικότερα των ΜΜΕ ότι αναφερόταν στην Ελένη Μενεγάκη.

*Διαβάστε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη εμφάνιση on camera μετά το τέλος της εκπομπής της στο Mega – Οι 6 λέξεις που είπε


Και κάπως έτσι, ο «δράστης» Βερύκιος έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν μιλούσε για την (ωραία) Ελένη, που έχει λείψει φέτος από την TV. Αλλά για κυρία της ενημέρωσης. «Δεν εννοούσα την Ελένη Μενεγάκη. Η Μενεγάκη είναι φρεγάτα, στο ένα… μύριο θα μείνει; Τότε είχαν πέσει πολλά λεφτά», ανέφερε αρχικά, αποκαλύπτοντας: «Ήξερα ότι θα έρθει η συγκεκριμένη για το καλωσόρισμα να πάρει το “μύριο”, το πακέτο. Κατεβαίνω, ήμασταν τότε στην Κάντζα, εκείνη την ώρα έμπαινα στο μεγάλο κτίριο. Βλέπω μέσα σε ένα καλό αυτοκίνητο τον οδηγό της, ο οποίος μετρούσε τα χρήματα. Έχουν περάσει δεκαετίες. Αυτή ήταν τόσο αφοσιωμένη στο μέτρημα και ήταν και πολλά… Πήγα και χτύπησα το τζάμι και μου είπε: “Τι θέλεις;”. Όποιος παίρνει από μεταγραφές λεφτά και τα μετράει είναι παραδόπιστος. Εμείς που δεν πήραμε ποτέ, δεν έχουμε φράγκο».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4x1tp76g7cx)

Φωτ.: ndpphoto