Τα «χαριεντίσματα» του Αντώνη Σαμαρά με τον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά, στα βραβεία επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), σχολίασε εμμέσως πλην σαφώς για ακόμα μια φορά, με ανάρτησή του στο Χ, ο εκδότης των «Παραπολιτικών», Γιάννης Κουρτάκης.

*Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Κουρτάκης για τα "χαριεντίσματα" Σαμαρά-Καραμανλή με τον Νίκο Παππά: "Ας θαυμάσουμε τους παλιούς ηγέτες της Δεξιάς - Από το... "μέχρι τέλους" στους διπλοχαιρετισμούς"

Ειδικότερα, ο κ. Κουρτάκης επισήμανε στην ανάρτησή του την αποχώρηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Βουλή, την ώρα που ανέβηκε στο βήμα και ξεκίνησε την ομιλία του ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς -ο οποίος είναι «τελεσεδίκως καταδικασμένος»- την ώρα που άλλοι που στο παρελθόν «ήθελαν να τον «τελειώσουν», τελικώς προτίμησαν να τον τριπλοχαιρετούν».

Ο κ. Κουρτάκης αναφέρεται στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος χαιρέτησε εγκάρδια τον Νίκο Παππά στα βραβεία επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), ενώ στο παρελθόν «ήθελε να τον τελειώσει».

Μάλιστα, παραθέτει και φωτογραφία από τον χαιρετισμό τους.

Σε επόμενη ανάρτησή του, ο κ. Κουρτάκης επισημαίνει ότι «με το που ολοκλήρωσε την ομιλία του ο καταδικασμένος με 13-0 πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, επέστρεψε στην αίθουσα της Βουλής ο πρωθυπουργός. Μήνυμα περισσότερο από ξεκάθαρο».

Μάλιστα, όπως επισημαίνει ο κ. Κουρτάκης σε tweet του, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίζεται ενοχλημένος από την αποχώρηση του πρωθυπουργού από την αίθουσα της Ολομέλειας, την ώρα που ξεκινούσε την ομιλία του Νίκου Παππά


Οι αναρτήσεις του Γιάννη Κουρτάκη

Ο @kmitsotakis αποχώρησε μόλις ξεκίνησε την ομιλία του, ο τελεσιδίκως καταδικασμένος @nikospappas16.

Να τα βλέπουν αυτά και όσοι ήθελαν να τον «τελειώσουν», αλλά τελικώς προτίμησαν να τον τριπλοχαιρετούν. Με το που ολοκλήρωσε την ομιλία του ο καταδικασμένος με 13-0 πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, επέστρεψε στην αίθουσα της Βουλής ο @PrimeministerGR . Μήνυμα περισσότερο από ξεκάθαρο. Ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος @samaras_antonis εμφανίζεται ενοχλημένος από την αποχώρηση @kmitsotakis από την αίθουσα της Ολομέλειας την ώρα που ξεκινούσε την ομιλία του, ο @nikospappas16 . Πάντα ο πρώην πρωθυπουργος στήριζε τους δικούς του.