Με καυστικό τρόπο σχολιάζει ο εκδότης των «Παραπολιτικών», Γιάννης Κουρτάκης την δήλωση των κύκλων του Αντώνη Σαμαρά και τις βολές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τη μομφή που άφησε ο πρωθυπουργός για τη στάση του σε πρόσφατη δημόσια εκδήλωση, όπου βρέθηκε δίπλα στον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά.

«Δυστυχώς αυτός ο λεκές θα τον συνοδεύει, παρέα με την επαναστατική φράση του, ότι θα τους πήγαινε μέχρι τέλους», αναφέρει με βιτριολικό σχόλιο σε ανάρτηση του στο Χ ενώ, σημειώνει πως « Δεν είναι κακές οι κωλοτούμπες στην πολιτική, αρκεί όταν τις κάνει κάποιος (εν προκειμένου ο πρώην πρωθυπουργος) να μην προσπαθεί να μας πείσει ότι αποτελούν "άλμα στην ιστορία"».


* Διαβάστε επίσης: Γιάννης Κουρτάκης: Η αποχώρηση Μητσοτάκη κατά την ομιλία Παππά, μήνυμα σε όσους ήθελαν να τον τελειώσουν αλλά προτίμησαν να τον τριπλοχαιρετούν - Ενοχλημένος ο Σαμαράς

Η ανάρτηση του Γιάννη Κουρτάκη

«Πολλές φορές σ αυτή τη μάταιη ζωή, είναι δύσκολο να δικαιολογήσεις τον εξευτελισμό σου. Εν προκειμένου οι πολλοί έχουν καταλάβει ότι είναι άλλο μια τυπική χειραψια και εντελώς διαφορετικό αυτό που αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός. Όσες ανακοινώσεις κι αν βγάλει ο @samaras_antonis, δυστυχώς αυτός ο λεκές θα τον συνοδεύει, παρέα με την επαναστατική φράση του, ότι θα τους πήγαινε μέχρι τέλους. Δεν είναι κακές οι κωλοτούμπες στην πολιτική, αρκεί όταν τις κάνει κάποιος (εν προκειμένου ο πρώην πρωθυπουργος) να μην προσπαθεί να μας πείσει ότι αποτελούν «άλμα στην ιστορία»


Παράλληλα, ο εκδότης των "Παραπολικών" προχώρησε και σε 2η ανάρτηση στο Χ σημειώνοντας με ειρωνικό ύφος στο γιατί ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς δεν πήγε "μέχρι τέλους" τον Νίκο Παππά. 

«Τώρα κατάλαβα γιατί την γλίτωσε από τον @samaras_antonis ο @nikospappas16. Επειδή πρόλαβε κι έγινε αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Αν δεν είχε γίνει θα τον πήγαινε «μέχρι τέλους».