Άγιος Βαλεντίνος: Το δώρο του Δημήτρη Τάκη στην Ελένη Καλογεροπούλου και το φιλί - "Συγκρουόμαστε, αλλά αγαπιόμαστε - Σήμερα θα τη γλιτώσεις!" (Βίντεο)
Κατά βάθος αγαπιούνται
Ο Δημήτρης Τάκης σηκώθηκε κατευθείαν από τη θέση του, πήγε στην Ελένη Καλογεροπούλου και της προσέφερε ένα γλειφιτζούρι σε σχήμα καρδιάς
![agios-valentinos-eleni-kalogeropoulou-dimitris-takis](https://s.parapolitika.gr/images/1130x667/jpg/files/2025-02-15/agios-valentinos-eleni-kalogeropoulou-dimitris-takis.jpg)
Η έναρξη της εκπομπής «Πίσω από τις Γραμμές» στο Action24, το βράδυ της Παρασκευής (14/2), δεν ήταν συνηθισμένη. Δημήτρης Τάκης και Ελένη Καλογεροπούλου απέδειξαν ότι κατά βάθος αγαπιούνται και η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου βοήθησε σε αυτό.
«Συγκρουόμαστε, αλλά αγαπιόμαστε», είπε ο Δημήτρης Τάκης, ανταλλάσσοντας ένα τρυφερό φιλί με την Ελένη Καλογεροπούλου. «Σήμερα θα τη γλιτώσεις!», του είπε εκείνη φανερά χαρούμενη με αυτό το απρόσμενο δώρο.
Δείτε το βίντεο:
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d7sfwghyfnoh)
Το δώρο του Δημήτρη Τάκη στην Ελένη Καλογεροπούλου για τον Άγιο Βαλεντίνο
Ο Δημήτρης Τάκης σηκώθηκε κατευθείαν από τη θέση του, πήγε στην Ελένη Καλογεροπούλου και της προσέφερε ένα γλειφιτζούρι σε σχήμα καρδιάς.«Συγκρουόμαστε, αλλά αγαπιόμαστε», είπε ο Δημήτρης Τάκης, ανταλλάσσοντας ένα τρυφερό φιλί με την Ελένη Καλογεροπούλου. «Σήμερα θα τη γλιτώσεις!», του είπε εκείνη φανερά χαρούμενη με αυτό το απρόσμενο δώρο.
Δείτε το βίντεο: