Το πρωί της Δευτέρας στο «Happy Day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αφού καλημέρισε τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές, θέλησε να καθησυχάσει τον Κώστα Φραγκολιά για το μέλλον του στην εκπομπή.

Έτσι η παρουσιάστρια, τον αγκάλιασε και αναφέρθηκε στα όσα είπε ο συνεργάτης της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου σχετικά με το συμβόλαιό του και τις φήμες για την αντικατάστασή του από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Δείτε επίσης: Η εξομολόγησή του Φραγκολιά: "Βάζω 5 στην τρέχουσα ψυχολογική μου κατάσταση, είχα διάφορες αλλαγές, άλλαξα 2 σπίτια"

Ο διάλογος μεταξύ της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Κώστα Φραγκολιά

«Κωστάκη τι γίνεται; Εσύ πας και κάνεις παραπονάκια; Πας και γκρινιάζεις αλλού; Πήγε στην Σίσσυ» είπε η παρουσιάστρια στον συνεργάτη της αρχικά.

«Θέλω ξεκούραση 2 εβδομάδες. Να έρθει εδώ λίγο ο Κωστής. Μπορεί να είναι καλύτερος, δεν ξέρετε» της απάντησε ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Εμείς δεν σε δίνουμε, ούτε σε ανταλλάσσουμε και θα σε κρατήσουμε, αλλά επειδή εσύ είσαι ένα κριαράκι που θέλει να τα ακούει να στα λέμε» του τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μην μου δίνετε αφορμές» της υπογράμιισε ο Κώστας Φραγκολιάς με την παρουσιάστρια να του λέει χιουμοριστικά:

«Άντε πάλι. Δεν σου δίνουμε αφορμές. Να σου κλείσω ένα session ψυχανάλυσης να κάνεις συνεδρίες για να συνέλθεις;».