Γιώργος Λιάγκας για Χρηστίδου: "Επειδή κρατάς τη σημαία της πολιτικής ορθότητας, όταν κάνεις λάθος πρέπει να είσαι η πρώτη που θα το παραδεχτεί"
Δείτε το απόσπασμα
"Δημόσια δεν ζήτησε συγγνώμη, βγήκε στη Σταματίνα και ίσα ίσα υπερασπίστηκε ότι δεν εννοούσε αυτό που είπε και δεν ήθελε να κάνει αυτό που έκανε" τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας για την Σίσσυ Χρηστίδου

Ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Πέμπτης, θέλησε να κάνει ένα σχόλιο στον αέρα του «Πρωινό» με αφορμή την «κόντρα» που ξέσπασε ανάμεσα στην Σίσσυ Χρηστίδου και την Αντελίνα Βαρθακούρη.
Γιώργος Λιάγκας για Χρηστίδου: «Δημόσια δεν ζήτησε συγγνώμη, ίσα ίσα υπερασπίστηκε ότι δεν εννοούσε αυτό που είπε»
Ο παρουσιαστής επισήμανε το εξής:
«Αν η Σίσσυ, που είναι έξυπνη γυναίκα – γιατί ένας άνθρωπος που έχει πετύχει δεν μπορεί να είναι χαζός – είχε ευήκοα ώτα και έβαζε λίγο στην άκρη τον πιθανό εγωισμό της – είναι ανθρώπινο να κάνεις ένα λάθος, δεν είναι κακό – θα άκουγε όλους όσοι λένε ότι έκανε λάθος στη συγκεκριμένη περίπτωση και θα ήταν λίγο πιο απολογητική στο κομμάτι ότι πλήγωσε έναν άνθρωπο. Δημόσια δεν ζήτησε συγγνώμη, βγήκε στη Σταματίνα και ίσα ίσα υπερασπίστηκε ότι δεν εννοούσε αυτό που είπε και δεν ήθελε να κάνει αυτό που έκανε.
Δείτε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: "Μίλησα για τη λανθασμένη διατύπωση του Χάρη Βαρθακούρη, όσο παράδοξο κι αν ακουστεί είμαι συντηρητική πολύ"
Επειδή κρατάς τη σημαία της πολιτικής ορθότητας και καλά κάνεις, όταν μια στιγμή κάνεις το λάθος, εσύ που κρατάς τη σημαία αυτή πρέπει να είσαι ο πρώτος που θα παραδεχτεί το λάθος για να μπορείς μετά, ωσάν λευκή περιστερά, να συνεχίσεις να λες και να εξακολουθήσει να σε πιστεύει ο κόσμος» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.