Την Κυριακή το πρωί στο «Χαμογέλα και πάλι» συζήτησαν για την πρόσκληση που απηύθυνε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του στον Κωνσταντίνο Βασάλο, μετά την τοποθέτηση του youtuber ότι στο «Πρωινό» θέλουν να δημιουργούν καβγάδες για να υπάρχει αναπαραγωγή. Ο Νίκος Συρίγος στάθηκε σε όσα είπε ο παρουσιαστής ότι βάζουν λόγια στον Κωνσταντίνο Βασάλο για τον ίδιο και επισήμανε πως ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ανεβάζει τις κόντρες στην εκπομπή στα social media.

«Εγώ είμαι ο ένας κι εσύ ο άλλος; Να το ξεκαθαρίσουμε» είπε ο Νίκος Συρίγος απευθυνόμενος στην Σίσσυ Χρηστίδου. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τότε είπε στον αέρα της εκπομπής του MEGA: «Εγώ είπα ότι όταν γίνεται μία διαμάχη, ότι το γουστάρει και μετά λένε τι ωραία διαμάχη κάναμε. Αυτό δεν είναι το πάνελ; Όταν υπάρχει ένα θέμα κι υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις, το αποτέλεσμα που βγαίνει το γουστάρουν κι οι δύο».

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: "Το μεγαλύτερο λάθος δεν το έκανε η Σίσσυ, το έκανε ο κύριος Συρίγος με την απρέπεια που είπε"

Και ο Νίκος Συρίγος σχολίασε: «Ο Γιώργος Λιάγκας το σταματάει (σ.σ. την κόντρα), όχι ακαριαία αλλά μετά από λίγο και το αφήνει και μετά το ανεβάζει στο Instagram του ότι μάλωσε η Φωτεινή με την Άρια, που δεν θέλει να γίνεται αναπαραγωγή αλλά το ανεβάζει. Είναι ωραίο, μου αρέσει πολύ».