νεα συλλογη

The Real Bob Dylan
BEST OF

Ολόκληρη τη μουσική διαδρομή του Μπομπ Ντίλαν από την αρχή της καριέρας του ωσ σημερα σε μια συλλεκτικη συλλογη!

Μια εκπληκτική συλλογή τριών CD με τις μεγάλες επιτυχίες του σημαντικού Αμερικανού τραγουδοποιού και ποιητή, που βραβεύθηκε φέτος με το Νόμπελ Λογοτεχνίας.

To Σάββατο 3 Δεκεμβρίου αποκτήστε το 2ο CD της σειράς!

CD2

1. If Not for You

2. You Ain't Goin' Nowhere

3. Forever Young

4. Watching the River Flow

5. Knockin' On Heaven's Door

6. On a Night Like This

7. The Mighty Quinn (Quinn, the Eskimo)

8. Precious Angel

9. Tangled up in Blue

10. Gotta Serve Somebody

11. One More Cup of Coffee

12. Changing of the Guards

13. Hurricane

14. Buckets of Rain

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

οι κορυφαιοι της παγκόσμιας λογοτεχνίας

Νέα σειρά βιβλίων, που δεν πρέπει να λείπει από καμιά βιβλιοθήκη!

Φίοντορ Ντοστογιέφσκι - Όσκαρ Ουάιλντ – Σταντάλ - Φραντζ Κάφκα - Σκοτ Φιτζέραλντ - Κάρολος Ντίκενς - Γκυστάβ Φλομπέρ & πολλοί ακόμα

Αποκτήστε τα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς του κόσμου σε υπερπολυτελείς συλλεκτικές εκδόσεις, όπως ακριβώς κυκλοφορούν στα βιβλιοπωλεία!

Μη χάσετε το τρίτο βιβλίο της σειράς:

οσκαρ ουαϊλντ το πορτραιτο του ντοριαν γκρεϊ

Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ο Ντόριαν Γκρέυ, ένας νεαρός του οποίου το πορτραίτο ζωγραφίζει ο Μπάζιλ Χόλγουορντ. Ο Μπάζιλ γοητεύεται από την ομορφιά του νέου και σύντομα ξελογιάζεται μαζί του. Τότε όμως, ο Ντόριαν συναντά τον Λόρδο Χένρυ Γουότον, φίλο του ζωγράφου, και σαγηνεύεται από την φανταχτερή προσωπικότητά του και την κοσμοθεωρία του. Πιστός στις ιδέες του περί νέου ηδονισμού, ο Λόρδος Χένρυ θεωρεί ότι το μόνο πράγμα στην ζωή άξιο αναζήτησης είναι η Ομορφιά και η ολοκλήρωση των αισθήσεων. Συνειδητοποιώντας ότι μια μέρα η ομορφιά του θα χαθεί, ο Ντόριαν εκφράζει, περιπαικτικά, την επιθυμία του να πουλήσει την ψυχή του με αντάλλαγμα το πορτραίτο που φιλοτέχνησε ο Μπάζιλ να γεράσει αντί εκείνου.

Το μυθιστόρημα του Όσκαρ Ουάιλντ θεωρήθηκε προκλητικό, σκανδάλισε τα βικτοριανά ήθη και ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών και κακών κριτικών. Σήμερα, έναν αιώνα μετά την πρώτη της έκδοση, η ιστορία του Ντόριαν Γκρέι εξακολουθεί να συμβολίζει το άπιαστο όνειρο της αιώνιας νεότητας και της άφθαρτης ομορφιάς.